سلام
کسی هست برا من اسکریپت وبلاگ دهی نصب کنه که جواب بده من 3 تا تا حالا نصب کردم جواب نداد آخریم کردی بلاگ بود که اونم جواب نداد
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
کسی نیست راهنمایی کنه
سلام
کسی هست برا من اسکریپت وبلاگ دهی نصب کنه که جواب بده من 3 تا تا حالا نصب کردم جواب نداد آخریم کردی بلاگ بود که اونم جواب نداد
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
کسی نیست راهنمایی کنه
منظورتون چیه از اینکه جواب نداد؟ شاید باید مشکلتونو دقیقتر بیان کنید تا بچه ها بتونن راهنمایی کنن
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
منم می خوام
یعنی اینکه بشه نصب کرد
داداش من اکثر اسکریپت های وبلاگ دهی تو نت رو نصب کردم و همشون یه مشکل داشتند اسکریپت تک بلاگ اسکریپت یاسی بلاگ و ... آخریشم ملاحضه میکنید www.dxa.ir اسکریپت کردی بلاگ هست اینم جواب نداد
یعنی وبلاگی که درست میشد لود نمیشد wild cart dns هاستم هم فعاله ولی بازم جواب نداد یعنی یه مشکلی داشتن
حالا من از بچه ها میخوام اگه اسکریپتی وبلاگ دهی نصب کردن که جواب داده رو بهم معرفی کنند و یا لینک دانلودش رو بذارن و اگه مشکل باش پیدا کردم ازشون کمک بگیرم
من اسکریپتی میخوام که حدود تا وبلاگ بشه باش درست کنم
وردپرس کار باش سخته اینو معرفی نکنید
ویرایش توسط only-only : January 17th, 2012 در ساعت 10:06
سلام
یک سیستم وبلاگدهی موجود دارم با امکانات بسیار عالی به قیمت 80 هزار تومان میتونم بهتون بدم سیستم امکانات عالی از جمله تبدیل وبلاگ های بلگفا و... به وبلاگ فعلی را دارد
موفق باشید
ویرایش توسط bepad : January 17th, 2012 در ساعت 10:23
من رایگان میخوام
مگه دیونه ام 80 تومن بدم برا ساخت 30 تا وبلاگ من همین اسکریپت های رایگان منظورمه کسی نصبشون کرده که جواب بده ؟
میتونید از وردپرس MU استفاده کنید.
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
داداش این اسکریپت کار باش سخته
رفیق اسکریپت های رایگان همشون مشکل دارن و باگ دارن منم یکی از همین اسکریپت های رایگان نصب کردم و باهاش کار کردم سیستم هم داشت جا می افتاد تا رنک هزار ایران رسید ولی بیش از 6 بار هک شد :دی
هرکی می خواست هک رو تمرین کنه میومد روی سیستم من
شما درسته پول میدی اسکریپت رو می خری ولی بدون مشکل و با پشتیبانی
موفق باشی
آقا شما همین اسکریپتی که میگید باگ داره ولی جواب داده رو میشه بدینش به من منم نصب کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)