-
January 16th, 2012, 03:18
سرور با پینگ پایین به ایران و اروپا (زیر100)
سلام دوستان . میخوستم اولا بدونم که همچین چیزی امکان پذیر هست یا خیر ؟ اگر هست چه کسی ارائه میده ؟ قیمتش زیاد اهمیت نداره (قاعدتا باید داخل ایران باشه که بتونه اولا به ایرانی ها پینگ خوب بده بعد هم خارجیا). در ضمن کسی vps در کشور اذربایجان داره؟
کسی VPS داره که در ایران باشه و مسیر اینترنت اون از ترکیه یا اذربایجان عبور کنه ؟ مرسی
خیلی ممنون
-
تعداد تشکر ها از qozmyox به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012 03:18
# ADS
-
January 16th, 2012, 03:25
عضو انجمن
پاسخ : سرور با پینگ پایین به ایران و اروپا (زیر100)
بعید میدونم با این اوضاع اینترنت سروری جز اینکه در داخل ایران باشه بهتون هیچین پینگی بده
-
تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 03:55
عضو دائم
اصلا ربطی به اوضاع اینرت نداره اصلا سرور خارج از ایران عمرا پیدا کنی که پینگ 100 داشته باشه چه برسه به زیر 100
بهتر یکم واقع بین باشیم سرور خارج از ایران اون هم پینگ زیر100
اروپا دیگه خیلی خیلی کم پیدا کنی حدود -140 تا 160 میده اونهم توی شاریط خوب نت
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 04:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اصلا ربطی به اوضاع اینرت نداره اصلا سرور خارج از ایران عمرا پیدا کنی که پینگ 100 داشته باشه چه برسه به زیر 100
چطور ربطی به اوضاع اینرنت نداره؟! اتفاقا عامل اصلی کیفیت اینترنتی هست که تو ایرانه
-
تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 04:15
عضو دائم
صحبت سر پینگ توی وضعت نرمال هست وگرنه اون که وضعیتی نداره و حساب کتابی نداره 100%
من خودم پینگ نتم به 3000 هم حتی رسید بود که دیگه واقعا از عجایب بود نشسته بودم فقط پینگهایی سه هزارتایی را نگاه میکردم

وقتی پینگ ادم میبنه روحش شاد میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 06:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
صحبت سر پینگ توی وضعت نرمال هست وگرنه اون که وضعیتی نداره و حساب کتابی نداره 100%
من خودم پینگ نتم به 3000 هم حتی رسید بود که دیگه واقعا از عجایب بود نشسته بودم فقط پینگهایی سه هزارتایی را نگاه میکردم
وقتی پینگ ادم میبنه روحش شاد میشه
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 11:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
qozmyox
سلام دوستان . میخوستم اولا بدونم که همچین چیزی امکان پذیر هست یا خیر ؟ اگر هست چه کسی ارائه میده ؟ قیمتش زیاد اهمیت نداره (قاعدتا باید داخل ایران باشه که بتونه اولا به ایرانی ها پینگ خوب بده بعد هم خارجیا). در ضمن کسی vps در کشور اذربایجان داره؟
کسی VPS داره که در ایران باشه و مسیر اینترنت اون از ترکیه یا اذربایجان عبور کنه ؟ مرسی
خیلی ممنون
سلام!
مورد استفاده تون چی هست که نیاز به پینگ پایین دارید؟
گیم سرور ؟ یا مورد دیگری ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 16:44

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
سلام!
مورد استفاده تون چی هست که نیاز به پینگ پایین دارید؟
گیم سرور ؟ یا مورد دیگری ؟
بله برای گیم میخوام . زمانی یک سرور داشتم که به ترکیه پینگ 70-80 میداد و به ایرانی ها زیر 100 . سرور هم داخل ایران بود .
همچین چیزی میشه گیر اورد که فقط به همین ایرانی ها و ترک های ترکیه پینگ زیر 100 بده ؟؟
بنده با سرور های کشور اذربایجان زیر 40 و با تعداد محدودی از سرور های المان پینگ 90 میگیرم . منظور من این نیست که سرور خارج ایران بشه . چون همچین چیزی امکان نداره و منم از روی شانس هست که همچین پینگی دارم . قاعدتا سرور باید داخل ایران باشه همراه routing بسیار خوب به سمت اروپا .
سروری در حال حاضر هست که در ایران باشه و به ایرانیا پینگ معمولی و به ترک های ترکیه پینگ زیر 100 بده ؟ مرسی
-
-
January 16th, 2012, 16:49
با سلام
از هلند در خدمت هستم با پینگ تایم : 100 - 140 میلی ثانیه
با تشکر
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی :
saraco@att.net
-
تعداد تشکر ها از AlborzVPS به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 16:55

نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
با سلام
از هلند در خدمت هستم با پینگ تایم : 100 - 140 میلی ثانیه
با تشکر
ایپی لطف میکنید برای تست ؟
-