سلام به همگی دوستمون درست میگه این بازی مطعلق است به همایون احمدیان میتونید تو سایت ساماندهی ارشاد و نیک آی آر نگاه کنید بنده و همایون این سایت را راه اندازی کردیم. که به یه سری دلایل قادر نبودیم مدتی تو نت باشیم و این بازی به ایمان خبازی سپردیم ایشون هم قبول کردند. بنده یه اشتباهی کردم و فایل تکسی را که همه اطلاعات داخلش بود را به ایمان دادم و ایشون هم به ساعت نکشید که همه رو به جز دامنه را که نمیتونه به خودش انتقال داد. بعد مدتی هرچی به این آقا گفتیم هر روز دبه میکرد و امروز فردا و ... گفتیم مشکلی نداره تا 3-4 هفته پیش که دست به فروش این سایت زد باهاش صحبت کردم در اومده به من میگه که درآمد سایت تریباس 90 تومان بوده تو این سال :O در صورتی که این سایت 2 ماه مونده به آخر سرور قبلی دسته ایمان خبازی بود تا 1 ماه بعد از سرور جدید این بازی پرداخت آنلاین نداشت و فروارد تمام ایمیل هایی که به پشتیباتی سایت ارسال میشد واسه واریز حساب و خرید اکانت وی ای پی. که چیزی حدود 400 تومان 2 ماه آخر سرور قبلی و در 1 ماه اول سرور جدید ام چیز حدود 400تومان که بعد اون هم داخل زرین پال تمام مدارک موجود هست که ایشون چیزی حول هوش 2-3 میلیون در آمد داشته از اینا بگذریم سایت را به نفری فروخت چیزی حدود 2 میلیون. بهش پی ام دادم ایگنور میکنه فکر میکنه خیلی زرنگه الان حساب هاش تو ایران مسدوده میدونید چرا؟ چون ازش شکایت شده. شاکی بنده هستم با یه نفر دیگه ایشون از رو هم نمیرن میخوان سایت را 5 میلیون بفروشن باز همین جا اعلام میکنم هرکس خواست سورس کامل را به اجازه کسی که این رو از ایمان خبازی خریده می تونم بگذارم تو سایت! در کل این ایمان خبازی کلاهبرداری بیش نیست! هرکس مدرک بیشتری میخواد با من تماس بگیره تا بهش ارئه بدم.
از ادمین محترم ام میخوام این تاپیک را قفل کنند.
Mostafa72mag@gmail.com
!MoverGanker@Y