سایتتون باز نمی شه می خوام ip سفارش بدم !
سایتتون باز نمی شه می خوام ip سفارش بدم !
من جمعه عصر یه سرو و 8 تا آیپی سفارش دادم دوشنبه تحویل دادن
گفتن 24 ساعت بعد ای پی ها رو میدم 24 ساعت شد 30 ساعت سه شنبه شب به بنده دو تا ای پی تحویل دادن گفتن بقیشو بین 1 تا 24 ساعت دیگه تحویل میدم
از اون روز تا الان بنده هیچ چیزی تحویل نگرفتم تازه یه بار آی پی قطع شد میگن Abuse بوده در صورتی که من یه VPS فرانسه دیگه دارم از OVH که هیچ تنظیم ضد اسپمی روش نیست و بعد از دو سه ماه تاحالا یک Abuse هم نگرفتم .
تا الان صبر میکردم هیچی نمیگفتم اینجا، گفتم فروششون خراب نشه ولی دیگه صبرم تموم شد منم مشتری و آبرو دارم آخه .
در ضمن الان هم هر کاری میکنم وارد بخش کابری نمیشه شد
ممنون میشم رسیدگی کنید
1- اینجا سیستم پشتیبانی نیست
2- اینجا بخش انتقاد نیست
3- شما ابیوز داشتین..ابیوزتون هم میزارم اینجا
4- شما آی پی هاتون رو دیتاسنتر اشتباهی به جای 8 تا 2 تا داده که بهشون تیکت دادیم هنوز جواب ندادن
این هم عکس از ابیوز های شما درصورتی که میخواین آی پی هاتون پابلیک بشه بگین متن کامل ابیوز رو بزارم
ovh.jpg
5- سایتمون مشکل داره صبر کنید درست بشه!!!
6- جمعه سفارش دادین چی گفتم؟؟؟ گفتم شنبه و یکشنبه دیتاسنتر تحویل هست 2 شنبه تحویل میده شما هم قبول کردین!!!! 24 ساعت هم ساعت کاری میلادی نه شمسی
دوستان دیگه قضاوت کنید اگه شما یک هفته الاف بشید برای یه سرو که پولشو کامل پرداخت کردید
و تاحالا هم هرچی تیکت دادم هیج توهین و جسارتی نکردم بعد از 6 رور سرور هنوز قابل استفاده نباشه چیکار میکنید
اصلا میشه یه دیتاسنتر جواب یک تیکت رو 2 سه روز نده من در عجبم بخدا
بر ضمن برای Abuse هم سرور 24 ساعت کلا وصل بوده با یه cc-p-ro*xy بدون هیج چیز اضافه دیگه کلا 10 تا کاربر هم بهش وصل بودن،
این 10 کاربر قبلا روی SingleHOP بودن یه مدت 2 ماه بدون هیچ Abuse
ویرایش توسط sat2they : February 2nd, 2012 در ساعت 23:04
گفتم اینجا بخش انتقادات نیست..شما برین تو بخش انتقادات تاپیک بزیند...مشکلی نیست عکس یکی از ابیوزهاتون
ovh.jpg
در ضمن 6 روز نیست سرور دادیم...روز 2 شنبه شب سرور رو دادیم از همون لحظه هم حساب شد..
دوشنبه- سه شنبه- چهارشنبه- پنج شنبه
میشه در اصل 3 روز چون دوشنبه آخر شب بوده حساب نمیشه!!!
تحویل ی پی ها هم 24 ساعت بعد از سرور هست
پس با این حساب میشه 2 روز!!!
بهتر هست کمی آروم باشید!!!!
دوست عزیز هر ارزونی بی علت نیست در ضمن کلا OVH مشکل Abuse رو داره و شما قبل از خرید باید بیشتر تحقیق می کردید.
در کل قیمت آیپی و Abuse که میاد و ... رو جمع بزنید میبینید تقریبا پول یک سرور از دیتاسنتر مثلا Equnix که بگیرید رو دادید ولی هر روز هم درگیر بودید...
در ضمن این موضوع اصلا ربطی به فروشنده نداره...
مدت زمان توحیل ای پی چقدر هستش !
چند روز سرم شلوغ بود نتونستم اعلام کنم!! 2 سرور دیگر فروخته شد فقط 2 سرور دیگر باقی مانده است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)