عزیز برادر من با این اقا رفیق نیستم که یارو ازم لوگ یه یوزر میخواست بهم هشدار داد بنده هم به ایشون گفتم بکه نمیشه ما از همه مشتریا مشخصات بگیرید و ... ایشون گفتن شما باید بگیرید و بدونید به کی فروختید لا اقل از این مجاری یعنی پرداخت الکترونیک و اینکه ای پی داشته باشید ok در مورد این چیزی هم که پرسیدید بنده قانونی در این مورد ندیدم ولی شامل همه چی میشه دیگه مثل این میمونه شما فروشگا ماشین دارید باید از یارو مشخصات بگیرید بهش ماشین بدین یا چمیدونم کرایه بدین در صورت استفاده غیر قانونی مسئولیت از شما سلب هست دیگه این سوال شما رو هم از کسی که در این مورد قانون ها بدونه باید بپرسید هر چند فکر میکنم خلا قانونی در این موارد باشه ولی این مسائل رو میتونیم با همون قانون معامله هم در موردش صحبت کنیم
شرایط معامله در مورد
معلوم بودن طرفین معامله
جنس مورد معامله و خیلی مسائلی که دخیل هستند طبق قانون
ولی مجرم شدن و از این مسائل خوب حتما کسی که به مجرم کمک کنه مجرم هست دیگه شما سرور بفروش با مسئولیت خود مشتری در تیکت ها هم که مستند میشه در این موارد چیزی ننویسید و یاهو و ایمل بزارید. مشتری خودش این مسائل رو حل کنه لا اقل در این مورد چیز - و - ان با این اوضاع قطعلا به صلاح نیست بیزینستون رو به خطر بندازین