-
January 15th, 2012, 20:55
پاسخ : آیا خرید vps توسط افراد حقیقی جرم محسوب میشه؟

نوشته اصلی توسط
Mehdi92
من شدم!
هم وی p ان هم سایت فیلم زیرنویس فارسی و هم فروش وی پی اس البته بگم از شانس بدم گرفتار شدم! تیر ماه دستگیر شدم 1 ماه بودم واسه بازجویی ولی هنوز منتظر دادگاهیم

ممنون میشم توضیح کامل تری بدید ، مخصوصا قسمت فروش وی پی اس رو بگید که چرا بهتون گیر دادن
-
-
January 15th, 2012 20:55
# ADS
-
January 15th, 2012, 20:57
عزیز برادر من با این اقا رفیق نیستم که یارو ازم لوگ یه یوزر میخواست بهم هشدار داد بنده هم به ایشون گفتم بکه نمیشه ما از همه مشتریا مشخصات بگیرید و ... ایشون گفتن شما باید بگیرید و بدونید به کی فروختید لا اقل از این مجاری یعنی پرداخت الکترونیک و اینکه ای پی داشته باشید ok در مورد این چیزی هم که پرسیدید بنده قانونی در این مورد ندیدم ولی شامل همه چی میشه دیگه مثل این میمونه شما فروشگا ماشین دارید باید از یارو مشخصات بگیرید بهش ماشین بدین یا چمیدونم کرایه بدین در صورت استفاده غیر قانونی مسئولیت از شما سلب هست دیگه این سوال شما رو هم از کسی که در این مورد قانون ها بدونه باید بپرسید هر چند فکر میکنم خلا قانونی در این موارد باشه ولی این مسائل رو میتونیم با همون قانون معامله هم در موردش صحبت کنیم
شرایط معامله در مورد
معلوم بودن طرفین معامله
جنس مورد معامله و خیلی مسائلی که دخیل هستند طبق قانون
ولی مجرم شدن و از این مسائل خوب حتما کسی که به مجرم کمک کنه مجرم هست دیگه شما سرور بفروش با مسئولیت خود مشتری در تیکت ها هم که مستند میشه در این موارد چیزی ننویسید و یاهو و ایمل بزارید. مشتری خودش این مسائل رو حل کنه لا اقل در این مورد چیز - و - ان با این اوضاع قطعلا به صلاح نیست بیزینستون رو به خطر بندازین
-
-
January 15th, 2012, 21:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
the_coder
ممنون میشم توضیح کامل تری بدید ، مخصوصا قسمت فروش وی پی اس رو بگید که چرا بهتون گیر دادن
اصلا واسه چیز دیگه گرفتن منو! (پ خ میدم چرا) اونجا تو بازجویی ها واسه اون قضیه پای سرور مجازی و ... فکر کنم اینجا در موردش بحث نکنیم بهتره!!
واست تو پ خ میگم.
در کل بهتون پیشنهاد میکنم اکانتیگ رو خودتون ارائه ندین کلا رو سرور بزارین یوزر کارشو بکنه! خودتون هیچ کانفیگی نکنین واسش!(پیشنهادو جدی بگیرین) چون پاتون بیفته اونجا بخدا ارزش نداره اونقد اذیت بشین.
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
-
January 15th, 2012, 21:03

نوشته اصلی توسط
Mehdi92
اصلا واسه چیز دیگه گرفتن منو! (پ خ میدم چرا) اونجا تو بازجویی ها واسه اون قضیه پای سرور مجازی و ... فکر کنم اینجا در موردش بحث نکنیم بهتره!!
واست تو پ خ میگم.
در کل بهتون پیشنهاد میکنم اکانتیگ رو خودتون ارائه ندین کلا رو سرور بزارین یوزر کارشو بکنه! خودتون هیچ کانفیگی نکنین واسش!(پیشنهادو جدی بگیرین) چون پاتون بیفته اونجا بخدا ارزش نداره اونقد اذیت بشین.
حق با شماست منم به همین علت این سرویس رو به هیچ وجه ارائه نمیدم
اما دارم سوالات ریز می پرسم که هم این تاپیک ، تاپیکه کاملی شه و هم اطلاعات کلی من و خیلی های دیگه بالا بره
-
-
January 15th, 2012, 21:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
the_coder
حق با شماست منم به همین علت این سرویس رو به هیچ وجه ارائه نمیدم
اما دارم سوالات ریز می پرسم که هم این تاپیک ، تاپیکه کاملی شه و هم اطلاعات کلی من و خیلی های دیگه بالا بره
میگم دیگه شما تا صد سال دیگه هم دیدی اکانتینگ رو ارائه کردی گیرت نمیدن واسه چیز دیگه میگیرنت اونم مایه ی شر میشه واست :دی
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
تعداد تشکر ها از Mehdi92 به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 18:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehdi92
میگم دیگه شما تا صد سال دیگه هم دیدی اکانتینگ رو ارائه کردی گیرت نمیدن واسه چیز دیگه میگیرنت اونم مایه ی شر میشه واست :دی
اگه امکانش هست به بنده هم بگید چرا واسه فروش وی پی اس بهتون گیر دادن
اکانتینگ رو متوجه شدم
ویرایش توسط vps-baran.ir : January 16th, 2012 در ساعت 18:43
-
-
January 16th, 2012, 18:26
عضو انجمن
این حرف ها رو ول کنید برید بچسبید به کارتون فکر کنم همه چی که تو ایران جرم محسوب میشه حتی راه رفتن !
-
تعداد تشکر ها از agarb98 به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 18:50
عضو انجمن
طبق تجربه ای که با پلیس فتا داشتم
افراد خیلی با ادب و با شخصیتی هستن
زیاد از نظر فنی اطلاعات کافی ندارن
و تنها چیزی که ازت میخوان راهنمایی و کمک به اونهاست
در صورتی که نتونین اطلاعات کافی به اونها بدین نهایتا مجرم شما هستین
ولی اگر اطلاعات کافی از کاربر داشته باشید و منتقل کنین با شما کاری ندارن
برای ما این اتفاق سر یک دامنه آی آر افتاد که یک کلاه برداری اساسی کرده بودن و دامنه از طرف ما به نام خود کاربر در نیک ثبت شده بود
همچنین اطلاعات کافی از محل کار و زندگی شما دارن اما اول به صورت تلفنی شما رو دعوت می کنند
-
تعداد تشکر ها از azaronline به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2012, 21:59
عضو انجمن
بسمه تعالی
اتمام بحث این تاپیک اعلام میکنم
لطفا هیچ فرد دیگری پست نزند
باتشکر
از مدیران خواهش میشود تاپیک را قفل کنند
با تشکر
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-
January 17th, 2012, 02:13

نوشته اصلی توسط
iraniandata
بسمه تعالی
اتمام بحث این تاپیک اعلام میکنم
لطفا هیچ فرد دیگری پست نزند
باتشکر
از مدیران خواهش میشود تاپیک را قفل کنند
با تشکر
شما؟؟
-
تعداد تشکر ها از damashi به دلیل پست مفید