-
January 15th, 2012, 13:35
پاسخ : آپدیت شدن رنک الکسا چه مدت طول میکشه ؟

نوشته اصلی توسط
mrsam.sum
به جای نصب تولبار میشه از Widgets استفاده کرد ؟ آیا تاثیری داره ؟
نتونستم دقیقا بفهمم که تاثیر داره یا نه
-
-
January 15th, 2012 13:35
# ADS
-
January 15th, 2012, 13:49
جالبه خود الکسا در 2 جای سایتش توضیح داده که مبنی بر محاسبات فقط تولبار نصب شده بر روی مروگرهای هر کامپیوتر و هر ای پی ورودی هست که بر اساس محاسبه تولبار مروگر به الکسا ارسال میشه بعد دوستان میاد مباحث دیگه رو قاطی این موضوع میکنن. بارها مشاهده شده سایتی بازدید کمی داره اما بخاطر استفاده کاربرانش از تولبار الکسا تونسته رنک خوبی کسب کنه و بارها بازدید بیشتری سایتی داره و چون کاربرانش از تولبار استفاده نمیکنن رتبه پایینتری دارن.
مگر اینکه الکسا مبنای محاسبات خودش رو از روی تولبارش برداه و چیز دیگه ای طراحی کنه که کدی باشه در وب سایت که مثل وب گذار یا هر چیز دیگه ای محاسبه کنه وگرنه این آمارهایی که میشه با تقلب کسب کرد هیچ فایده ای نداره.
-
-
January 15th, 2012, 15:35

نوشته اصلی توسط
amin885
جالبه خود الکسا در 2 جای سایتش توضیح داده که مبنی بر محاسبات فقط تولبار نصب شده بر روی مروگرهای هر کامپیوتر و هر ای پی ورودی هست که بر اساس محاسبه تولبار مروگر به الکسا ارسال میشه بعد دوستان میاد مباحث دیگه رو قاطی این موضوع میکنن. بارها مشاهده شده سایتی بازدید کمی داره اما بخاطر استفاده کاربرانش از تولبار الکسا تونسته رنک خوبی کسب کنه و بارها بازدید بیشتری سایتی داره و چون کاربرانش از تولبار استفاده نمیکنن رتبه پایینتری دارن.
مگر اینکه الکسا مبنای محاسبات خودش رو از روی تولبارش برداه و چیز دیگه ای طراحی کنه که کدی باشه در وب سایت که مثل وب گذار یا هر چیز دیگه ای محاسبه کنه وگرنه این آمارهایی که میشه با تقلب کسب کرد هیچ فایده ای نداره.
درسته
من این رو بهشون پیشنهاد دادم و گفتن میتونید از حالت پرمیوم استفاده کنید ،البته هنوز این حالت رو رنکینگ تاثیر نداره که من باور نمیکنم تاثیر نداشته باشه !
-
-
April 27th, 2012, 01:56
کاش همه کاربرا بشه از این تولبار استفاده کنند
-
-
April 27th, 2012, 06:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin885
متاسفانه رنک الکسایی که همه ملت ایران دارن تو سر خودشون میزنن هیچ کشوری به این اندازه بهش اهمیت نمیده رنک الکسا وابسته نصب تولبار بازدید کنندگان سایت هست و اگر تولبار نصب نکنن بازدید کنندگان الکسا هم نمیتونه محاسبه کنه حتی خیلی از ای اس پی ها که کاربرانشون از ای پی لوکال استفاده میکنن و اینترنت شیر شده هست به همین خاطر الکسا رتبه ای رو برای اون دسته در طول بازدید ثبت نمیکنه و فقط یک بازدید از اون ای پی رو ثبت میکنه.
هر 24 ساعت در صورتی که سایتتون رو در الکسا ثبت کنید و تولبار هم نصب کنید آپدیت میشه.
عذر می خوام تولبار الکسا هیچ ربطی به محاسبه رنک نداره و من از شنیدن این حرفها خنده ام می گیره!
-
-
April 27th, 2012, 13:25
به تاريخ پست توجه كنيد. اسپم محاسبه ميشه از طرف مديران
به چه چيزي بستگي داره جناب مهندس ؟
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
April 27th, 2012, 16:06
عضو انجمن
من معمولا تغیرات رو هفتگی دیدم توش
-
-
April 27th, 2012, 20:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba_gk671
عذر می خوام تولبار الکسا هیچ ربطی به محاسبه رنک نداره و من از شنیدن این حرفها خنده ام می گیره!
Alexa Internet Tour - Toolbar
بخند جانم!
اما حقیقت داره
-
تعداد تشکر ها از payam_shzbax به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
ببخشید که این تاپیک رو بالا میارم
اما این صفحه که لینکش رو دادید دیگه وجود نداره و الکسا حذفش کرده
به دلیل اینکه در سال 2019 علاوه بر تولبار ، مبنع اصلی محاسبه رنک الکسا بر اساس گوگل آنالیتیک میباشد و از داده های اون استفاده میکنه الکسا
به همین خاطر اگر کسی گوگل آنالیتیک رو داخل سایتش نذاشته باشه از این بابت ضرر بزرگی میکنه
-
-
January 9th, 2022, 01:32
سلام بروز شدن الکسا تقریبا هر 15 روز یبار انجام میشه
چت روم میهن چت قدیمی ترین سایت تفریحی ایرانیان
-