-
January 14th, 2012, 20:27
-
-
January 14th, 2012 20:27
# ADS
-
January 14th, 2012, 20:37
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند هاست اشتراکی ویندوز (قوی)
چون سیستممون اختصاصی هست و نوشته شده ... نه میخوایم خیلی راحت بهمون نفوذ کنن نه میخوایم چشم کسی به فایلامون بخوره حتی صاحب سرور
مگه فایلهاتون به صورت dll نیست؟
-
-
January 14th, 2012, 20:59
نمی دونم حقیقت ... من مالک کارم .. برنامه نویس گفته که یه هاست امن و قوی بگیر ما هم داریم دنبالش میگردیم
-
-
January 14th, 2012, 21:00
می تونم این سایت رو بهتون معرفی کنم
خودم ازش سرویس دارم واقعا راضیم
تو گوگل هم سرور امن جستجو کنید سایتش اوله
securehost.ir
تخصصشون هم هاست ویندوزیه
به نظرم به این سایت هرچقدم پول بدی کمه
-
-
January 14th, 2012, 21:29
عضو انجمن
اما بهتر هست نیازهاتون رو به صورت کامل ذکر کنید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن، مثل مقدار فضا، مقدار پهنای باند، نسخه دات نت فریم ورک، کنترل پنل پلسک/وبسایت پنل، مشخصات دیتابیس و موارد دیگر.
موفق باشید
-
-
January 14th, 2012, 21:32
شما پکیج هاتونو معرفی کنید ما انتخاب کنیم دیگه ...
-
-
January 14th, 2012, 21:38

نوشته اصلی توسط
mdake.com
سلام دوستان ...
ما یه پروژه ای اس پی دات نت اماده کردیم که نیازمند هاست ویندوزیم
من اکثرا وی پی اس میگیرم واسه کارام به خاطر امنیت و سرعت تضمینیش ولی الان چون یه سایت داریم که فقط ویندوز میخواد و اول کارشم هست زیاد وی پی اس به صرفمون نیست
یه هاست خیلی خیلی پرسرعت و پر قدرت .. کشورش فرقی نداره .. فقط میخوام سرعت خوبی داشته باشه ..
اپتایمش بالا باشه و تحت هیج شرایطی دان نشه سرور مثلا بزنن یه سایت دیگه رو دیداس کنن بعد سرعت ما کم بشه !! چون تجربه اینا رو دارم
و اینکه امنیت بالا باشه توش ... چون سیستممون اختصاصی هست و نوشته شده ... نه میخوایم خیلی راحت بهمون نفوذ کنن نه میخوایم چشم کسی به فایلامون بخوره حتی صاحب سرور

هزینشم میخوام ماهیانه پرداخت کنم ...
لطفا افر هاتونو بدید تا بررسی کنیمو بهترین رو انتخاب کنیم ..
راستی قیمت فضایی ندید ها

سلام
هاست ویندوز مثل لینوکس نیست که هر هاستی بگیرید کارتون رو راه بندازه
اول باید مشخص کنید که دقیقا از چه ابزارهایی در برنامه نویسی استفاده کردن ، که هاست متناسب با اون بگیرید
مشخص کنید که به چه .net franework (آخرین نسخه اگر باشه قبلی ها رو هم ساپورت می کنه )و چه sql server (اگر به هم نخورن مدیر سرور می تونه حلش کنه)نیاز دارید
-
-
January 14th, 2012, 21:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
the_coder
سلام
هاست ویندوز مثل لینوکس نیست که هر هاستی بگیرید کارتون رو راه بندازه
اول باید مشخص کنید که دقیقا از چه ابزارهایی در برنامه نویسی استفاده کردن ، که هاست متناسب با اون بگیرید
مشخص کنید که به چه .net franework (آخرین نسخه اگر باشه قبلی ها رو هم ساپورت می کنه )و چه sql server (اگر به هم نخورن مدیر سرور می تونه حلش کنه)نیاز دارید
حق با ایشون هست، بنده هم برای یه سیستم شخصی که به زبان دات نت نوشته شده بود برای سرویس میزبانی دچار مشکل شدم، و چندین بار سرویسم رو مجبور شدم عوض کنم. چون سازگاریهای لازم رو به نحوی که ما برای سیستممون نیاز داشتیم نداشت.
-
-
January 15th, 2012, 12:13
دوستان من پرسیدم از برنامه نویس ... گفتن که چیز خاصی نمیخواد فقط یه هاست ویندوز معمولی هم کفایت میکنه ...
حالا ما سرور 2008 میگیریم که خیالمون راحت باشه
خواهشا سریع پلن ها رو اعلام کنید
-
-
January 15th, 2012, 12:40
عضو دائم
چه مقدار فضا و پهنای باند؟
-