-
January 13th, 2012, 11:41
پاسخ : چند سوال در مورد سرور مورد نیاز برای راه اندازی یه سایت ارائه دهنده خدمات ایمیل تحت وب
از میل سرور نصب شده روی سرور + اسکریپت دریافت کننده ایمیل روی سرور، استفاده می کردند. یعنی همانطور که یکی از کاربران فرمودند، اسکرپیت php در هر بار فراخوانی فولدرهای مخصوص ایمیل رو چک می کرد و نتایج رو نمایش می داد.
نحوه فراخوانی ایمیلها به چه صورت هست؟ یعنی کاربر حتما باید توی حساب کاربری خودش لاگین کنه تا اسکریپت پی اچ پی بتونه پوشه ها رو جستجو کنه؟
آیا هر ایمیلی که دریافت می شه بدون توجه به آدرس گیرنده، توی این پوشه ها ذخیره می شه؟
-
-
January 13th, 2012 11:41
# ADS
-
January 13th, 2012, 18:00
عضو دائم
پاسخ : چند سوال در مورد سرور مورد نیاز برای راه اندازی یه سایت ارائه دهنده خدمات ایمیل تحت وب

نوشته اصلی توسط
host-host
نحوه فراخوانی ایمیلها به چه صورت هست؟ یعنی کاربر حتما باید توی حساب کاربری خودش لاگین کنه تا اسکریپت پی اچ پی بتونه پوشه ها رو جستجو کنه؟
آیا هر ایمیلی که دریافت می شه بدون توجه به آدرس گیرنده، توی این پوشه ها ذخیره می شه؟
خير نيازي نيست ،حتي اگر ايميلي به اون نام روي سرور وجود ندئاشته باششه هم ايميل دريافتي ذخيره ميشه.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2012, 19:01
خير نيازي نيست ،حتي اگر ايميلي به اون نام روي سرور وجود ندئاشته باششه هم ايميل دريافتي ذخيره ميشه.
اگر تعداد ایمیلهای دریافتی بیشتر از ظرفیت و حافظه میل سرور بشن، میل سرور چیکار می کنه؟
-
-
January 13th, 2012, 20:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
host-host
اگر تعداد ایمیلهای دریافتی بیشتر از ظرفیت و حافظه میل سرور بشن، میل سرور چیکار می کنه؟
اطلاع دقيقي ندارم ، موردي نبوده كه باهاش برخورد كنم ، اما طبيعتا اگر ظرفيت كافي براي write شدن فايل و داده هاي جديد نباشه ايميل ذخيره نميشه
-
-
January 14th, 2012, 01:14
اطلاع دقيقي ندارم ، موردي نبوده كه باهاش برخورد كنم ، اما طبيعتا اگر ظرفيت كافي براي write شدن فايل و داده هاي جديد نباشه ايميل ذخيره نميشه
با توجه به وضعیت اینترنت، بنظرتون اگر یه سایت ارائه دهنده خدمات ایمیل طراحی کنم، سایت رو ***** می کنن؟
اگر از سرورهای وب ایرانی استفاده کنم، ممکنه از فیتر شدن سایت جلوگیری بشه؟
-
-
January 14th, 2012, 01:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
host-host
با توجه به وضعیت اینترنت، بنظرتون اگر یه سایت ارائه دهنده خدمات ایمیل طراحی کنم، سایت رو ***** می کنن؟
اگر از سرورهای وب ایرانی استفاده کنم، ممکنه از فیتر شدن سایت جلوگیری بشه؟
نه ، ولي دردسرش زياده.مهم فقط برنامه نويسي نيست. خودم چند وقت پيش قصد داشتم چنين سايتي ايجاد كنم ولي هم وقت زيادي ميبره و دردسرهاي زيادي داره + هزينه نگه داري بالايي داره و به همين دلايل بي خيال شدم.اگر با مشكلاتش بسازيد و سرويس مناسبي ارائه بديد جا مي افته.نه مثلا *** ميل كه سه روز داون بود ! و كلي مشكل ديگه داشت.
-
-
January 14th, 2012, 12:25
دردسرهاي زيادي داره + هزينه نگه داري بالايي داره و به همين دلايل بي خيال شدم
می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟
دردسرهای این کار چیه؟
-