اسکریپت فروشگاه ساز من پرستا شاپ هست و کاری ندارم به اون فقط میخوام شماره پیامک رو بزارم تو سایت مشتری بتونه به اون شماره با گوشیش اس ام اس بفرسته و من بتونم جواب بدم حالا باید از پنل اس ام اس استفاده کنم ؟ قیمت هر پیامک فارسی چقدر هست ؟
اسکریپت فروشگاه ساز من پرستا شاپ هست و کاری ندارم به اون فقط میخوام شماره پیامک رو بزارم تو سایت مشتری بتونه به اون شماره با گوشیش اس ام اس بفرسته و من بتونم جواب بدم حالا باید از پنل اس ام اس استفاده کنم ؟ قیمت هر پیامک فارسی چقدر هست ؟
برای اسکریپت پرستا شاپ ماژول نوشته شده و برای شما رایگان قرارخواهد گرفت ( رسال اس ام اس هنگام خرید به مشتری و شما و هنگام تغییر وضعیت و...)
خط هم اگر بخواین خط 14 رقمی فوق رند و اختصاصی ( اگر شمارشو خواستید پیغام خصوصی بدین ) + کلیه ماژول های سامانه و فول امکانات , 45 هزارتومان .
خواستید پیغام خصوصی بزنید .
باسلام
برای ارسال و دریافت نیاز به یک سامانه پیام کوتاه دارید
هزینه هر پیامک هم برحسب میزان شارژی است که شما تهیه می فرمایید محاسبه می گردد
ما الان به شما پنل کاربری به همراه شماره اختصاصی نیمه رند 50000 تومان + 2000 تومان شارژ رایگان
شک سیستمی هم روی پنل فعال هست که که بنظرم مورد نیاز شما خواهد بود
کاربر شما با نوشتن یک کد(که شما تعیین می کنید) و بعد از کد نام و نام خانوادگی را بنویسد و پیامک را به شماره شما ارسال کند، شماره کاربرتان به صورت خودکار در دفترچه تلفن ثبت می گردد.
با سلام
بعد از بررسی سامانه های فوق لطفا سامانه زیر را نیز بررسی نمایید:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/37001/
سامانه پیام کوتاه - شرکت ایده پردازان آریا
موفق باشید
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)