مرسی از توضیحاتتون ولی همچین چیزی وجود خارجی نداره . اگه مثالی سراغ دارید بنده به شخصه خوشحال میشم در همین تاپیک اعلام کنید تا هم من و بقیه متوجه این موضوع باشیم و هم اینکه پستتون اسپم و الکی نباشه
مرسی
من خودم سایت دارم دوست عزیز هر وقت سایت خودم مسدود شده تمام سایتهایی که لینکشون توی سایت خودم بوده مسدود شدن حتی اگه مورد خلاف قوانینی توشون نبوده
سایتهای فیلم و موزیک خودتون میتونید ببینید حتی سایتهای فروشگاهی هم که توشون تبلیغ دارن و ثبت شده نیستن مسدود میشن
اگه هم پست من اسپم هست گزارش اسپم بفرستید مدیر انجمن رسیدگی میکنه
نه فک نکنم
اینطور بود یکی میرفت برای نابودی یه سایت بزرگ بنرشو میزاشت تو سایت خودش
از نظر ثبت بودن منظورتون چیه؟همین ثبتایی که ملت همینطوری و به آسونی میکنن یا مجوز
حالا اینجا که گذاشتیم ببینیم چی میشه
البته برای من ثبت شده:-؟
با سلام ممنون میشویم بنر ما را هم در سایت تان بزارید برای اسپانسری هم منطزر شما هستیم با سرور های کلود
http://www.maximdownload.com/image/ourmizban.gif
yahoo id : milade_m
اگه هنوزم مکان خالی هست و می ذاری این بنر رو هم زحمتش رو بکش
آدرس تو امضام هست
ممنون
ایشالا هفته ی آینده که مکان ها خالی شد این بنر ها قرار میگیره .
در مورد فیلی شدن سایت هایی که توی سایت های دیگه بنر دارن اصلا یه همچین چیزی وجود نداره . الان بنر دورلیچ توی سایت ما چند ماهه هست و سایت هم فیلی شده یا بنر یه هاستینگ که یادم نمیاد توی سایت ما بود و سایت چندین و چند بار فیلی شد ولی هیچ اتفاقی برای اونها نیوفتاده . اگر سایتی فیلی شده براتون که توی سایت شما بنر داشته حتما اون سایت هم مشکل دار بوده . به این حرف اطمینان دارم .
در مورد رنک و اینها بله اگه اجازه بدن رنگ زیر 1000 هم میاد . دامین قبلی رو ببینید متوجه میشید .
در اون مورد هم اگه آدرس اون تاپیک رو از توی پستتون حذف کنید خوشحال میشیم دوست عزیز
خیر همچین چیزی نیست من یه شرکتی رو میشناسم که بنر خودشو داخل سایت های موزیک و فیلم به صورت اسپانسری میذاره
و اون سایتهای موزیک و فیلم تا دامنه ی 50 هم ***** شدن اما این سایت پا برجاست
البته در ساماندهی ثبت بوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)