با سلام خدمت دوستان و همکاران...یک سرور داریم که روش هاست هست و حالا میخوام انتقال بدیم به یک سرور دیگه..ولی یک مشکلی که داره پسورد root سرور کمتر از 30 ثانیه عوض میشه...ممنون میشم بگین چطوری رفعش کنم؟؟؟
با سلام خدمت دوستان و همکاران...یک سرور داریم که روش هاست هست و حالا میخوام انتقال بدیم به یک سرور دیگه..ولی یک مشکلی که داره پسورد root سرور کمتر از 30 ثانیه عوض میشه...ممنون میشم بگین چطوری رفعش کنم؟؟؟
سلام
مبین جان یعنی چی کمتر از 30 ثانیه عوض میشه ؟؟
یعنی بعد از بازیابی پسورد و تغییر آن مجدد پسورد به کلمه عبور قبلی تغییر میکنه ؟؟
بعد اینکه روی این سرور سی پنل نصب هست , چرا از طریق خود سی پنل اقدام به انتقال نمی کنی ؟؟
اگر درمورد این تغییر پسورد بعد از 30 ثانیه بیشتر توضیح بدی , شاید در حد اطلاعات ما یا دیگر همکاران باشه و راهنمایی کنیم
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
مرسی که جواب دادی رحمان جان...از طریق سی پنل میخوام انتقال بدم ولی ببین مشکل اینجاست که من پسورد رو عوض میکنم عوض میشه ..از زمانی که پسورد برای اولین بار استفاده میشه کمتر از 30 ثانیه عوض میشه نمیدونم یا expire میشه...ولی به پسورد قبلی بر نمیگرده...واسه همین وسط انتقال ارور میده!! میگه پسورد اشتباه هست...ممنون میشم اگه بتونی راهنمایی کنی
پسورد ساده انتخاب میکنی؟
این مورد به دلیل منقضی شدن session می باشد. و در حقیقت session شما منقضی میشود و باید مجددا لاگین کنید
اشتباه شد !
ویرایش توسط PerDon : April 26th, 2012 در ساعت 10:29
لطفا نتیجه دستور زیر رو بدید:
chage -l root
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)