-
January 10th, 2012, 17:25
پاسخ : |||||||| تغدیر و تشکر از شرکت ها ||||||||

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
در تاپیک شما جواب داده شده...تخریب شما باعث تبلیغات میشه..در حال حاضر هم یوزر ما نیستین ...پس اسپم نکنید...مشکل هم دارین یا در پیام خصوصی رفع کنید ..در غیر این صورت از روش قانونی برخورد میشه!
-
-
January 10th, 2012 17:25
# ADS
-
January 10th, 2012, 18:22
عضو انجمن
پاسخ : |||||||| تغدیر و تشکر از شرکت ها ||||||||

نوشته اصلی توسط
faranetwork
در تاپیک شما جواب داده شده...تخریب شما باعث تبلیغات میشه..در حال حاضر هم یوزر ما نیستین ...پس اسپم نکنید...مشکل هم دارین یا در پیام خصوصی رفع کنید ..در غیر این صورت از روش قانونی برخورد میشه!
نمی دونم چی بگم (یعنی حرفی واسه گفتن نیست)
فقط همین یک نکته :
شما یا با واژه تخریب و تبلیغات و اسپم آشنا نیستید و معنیش رو نمی دونید یا همینطوری خواستید یه چیزی بپرونید
اگه تخریب باشه که تبلیغات محسوب نمی شه
اگر هم به فرض شما تبلیغ باشه پس بذار تبلیغت رو بکنم چرا عکس العمل نشون می دی؟
بعدش هم کجاش اسپم بود
من فقط یه لینکی که مرتبط با حرف ایشون بود رو قرار دادم
همین ...
-
-
January 10th, 2012, 19:21
پاسخ : |||||||| تقدیر و تشکر از شرکت ها ||||||||
منم از شرکت نت افراز با مدیرت جناب مهرداد مقاره عابد بابت پشتیبانی عالی و اخلاق بیست کارمندانش تشکر فراوان دارم .
2 سال است که ازشون هاست دارم و بسیار عالی هستند .
-
-
January 10th, 2012, 19:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
joomla2
منم از شرکت
نت افراز با مدیرت جناب مهرداد مقاره عابد بابت پشتیبانی عالی و اخلاق بیست کارمندانش تشکر فراوان دارم .
2 سال است که ازشون هاست دارم و بسیار عالی هستند .
چون شرکت نت افزار یوزر ندارن تو این انجمن یا بنده اطلاع ندارم لطفا نام سایت رو محبت کنید
-
-
January 10th, 2012, 20:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
چون شرکت نت افزار یوزر ندارن تو این انجمن یا بنده اطلاع ندارم لطفا نام سایت رو محبت کنید

بفرمایید:
هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه
کارشون درسته
پشتیبانی خیلی خوبی دارن
-
-
January 10th, 2012, 20:49
منم جا داره از شرکت توسعه وب آریا (پرشین کلود) و مخصوصا رضا فدایی حسینی تشکر ویژه داشته باشم ... تو این چند ماهی که ازشون سرور داشتم خیلی بهم کمک کردند هم از نظر پشتیبانی کارشون عالی هست هم از نظر کیفیت سرورها ...
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2012, 20:55
عضو انجمن
-
-
January 10th, 2012, 21:18
نخیر منظور بنده آدرس سایت خود ایشون بود نه سایت نت افزار( دقت کن

)
سلام واسه چی باید آدرس سایت خودم رو بذارم ؟
نت افراز که زیاد یوزر داره ! چون حجمش هم زیاده و قیمتشم مناسب اکثر مدیران انجمن ها از نت افراز هاست می گیرن. خیلی از بچه های انجمن مای بی بی ایران از نت افراز هاست گرفتن که خودم دقیقا خبر دارم
-
-
January 10th, 2012, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
joomla2
سلام واسه چی باید آدرس سایت خودم رو بذارم ؟
نت افراز که زیاد یوزر داره ! چون حجمش هم زیاده و قیمتشم مناسب اکثر مدیران انجمن ها از نت افراز هاست می گیرن. خیلی از بچه های انجمن مای بی بی ایران از نت افراز هاست گرفتن که خودم دقیقا خبر دارم
چون الکی از یک شرکت تشکر نشه و تاپیک تقدیر و تشکر به تاپیک معرفی و تبلیغات هاستینگ تبدیل نشه بازم دلیل خواستین اطلاع بدین
-
-
January 10th, 2012, 22:42
عضو انجمن
از شرکت های ایرانی الان که هیچ اما قبلا با HugeServer کار کردیم و خیلی عالی بود . هم از لحاظ کیفیت سرور ها و هم از لحاظ Support و مخصوصا سامان جان که خیلی همراهی کردند ...
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید