ویرایش توسط HugeServer : October 13th, 2009 در ساعت 17:18
بنده نیز در خدمتم
مشخصات مورده نظرتون را اعلام کنید تا قیمت بدم خدمتتون
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بهترين ديتاسنتر بستگي داره شما چي خواسته باشي !
براي گرفتن قيمت هاست از آي وب هم تاپيك جدا در محل مربوط به خودش بزن.
فقط و فقط ::: کــــــــــــــــــــــــ ـــــارو نت
چرا؟
1- قیمت کم! ( معرف: ویرنگ )
2- قیمت کم در آپگرید ( معرف وبرنگ )
3- سرور های اصل دل (رکمونت)
4- تضمین کیفیت سخت افزار ها و شبکه
5- پورت اختصاصی
6- آپتایم بالا
7- پشتیبانی عالی
8- 2 روز تست
گیگا یا وردلاسترام میشه با کارو مقایسه کرد؟!
نه!
چون خودم از گیگا سرویس داشتم!
رده بندی:
caro.net
xlhost.com
worldstream.nl
giga-hosting.biz
پیشنهادم به شما کارو هست!
0912.318.24.50 آقای میرزاخانی ( معرف: وبرنگ )
سلام.
به فکر خرید هاست از iWeb نباش دوست عزیز.
iWeb یکی از مشکل دار ترین شرکت ها هست و این موضوع هزاران بار به کاربران ایرانی و خارجی ثابت شده !
کافیه یه سرچ تو گوگل بکنی تا ببینی چه خبره !!!!
در مورد Caro و WorldStream و Giga هم راستشو بخوای، با اطلاعاتی که من دارم، هیچ یک جوابگوی شما در مورد Uptime نخواهند بود.
اگر نیاز به هاست اروپایی داری:
eukhost.com
rapidswitch.com
leaseweb.com (اینجا هلند هست و عالی هست، فقط حتماً باید RAID بگیری که مشکل هارد دیست زیاد پیش میاد تو این شرکت)
اگر شرکت آمریکایی می خوای (با واسطه خرید کنی، مشکل تحریم نخواهی داشت، مثل خیلی از دوستای من که خودم براشون از اینجاها سرور خریدم و سالهاست دارن کار می کنند)
theplanet.com
limestonenetworks.com
wiredtree.com
hivelocity.com
و شرکت خود ما که uptime 100% از هر لحاظ تضمین می کنم.
با تشکر.
سلام.
دلایلم رو اینجا ارائه کردم : http://webhostingtalk.ir/showpost.ph...6&postcount=57
با تشکر.
دوست عزیز، شما دارین از WebHostingTalk.com سخن میگید و اون کاربر هم عکس از تصویر بخش پشتیبانی Caro گزاشته !
شما قبول نکن، مهم نیست زیاد، من برای کل انجمن می نویسم و مدارکی رو هم ارائه کردم ولی شما و دیگر دوست داران Caro می تونید به دلایل شخصی خودتون ردشون کنید و من هم انتظار دیگه ای ندارم.
در مورد سوالات شما:
1. از دستاسنتری که موارد زیر رو دارا باشه:
- کیفیت Hardware
- کیفیت شبکه
- دارا بودن فرایند Redundancy به حالت Internal و External
- دارا بودن سیستم های امنیتی زد حریق و Generator های پشتیبان برق برای دیتاسنتر
- دارا بودن سیستم های سخت افزاری Firewall در سر راه ورودی (های) اصلی شبکه دیتاسنتر
- دارا بودن سیستم های DDoS Mitigation / Instruction Protection
- دارا بودن بخش پشتیبانی حرفه ای و واقعاً 24 ساعته و نه تنها ساعات کاری کشوری ***
- دارا بودن امکانات اضافه برای جلب رضایت مشتری
- راه اومدن با مشتریان در هنگام پرداخت دیر هنگام و اشتباهات حساب داری
- جواب گو بدن در هنگام دریافت شکایت/درخواست از طرف مشتریان ***
و موارد استاندارد و پسندیده دیگر ...
دلیل: زیرا خریدار سرور در اضای پولی که می پردازد، نیاز به پشتیبانی و مراقبت دارد و این حق 100% یک خریدار سرور در سراسر جهان است !
2. شخصاً به تنهایی، خیر!
دوستانی در کشور آمریکا دارم که از سال 1997 مشغول به کار هستند و دیتاسنتر خودشون رو در اوایل سایت 2005 راه انداختند و قبل از آن، به صورت Co-Location فعالیت می کردند.
من هم 25% از آن دیتاسنتر را شریک هستم و نماینده رسمی، برای تجارت با ایرانیان را بر عهده دارم و این به این دلیل است که شرکت ایشان، مثل بسیاری از شرکت های دیگر آمریکایی، مجوز تجارت مستقیم با ایران را ندارند.
آدرس: کشور آمریکا - ایالت کولورادو (colorado) - مرکز شهر دنور (Downtown Denver) .
مشخصات دقیقتر به زودی در تاپیک جداگانه اعلام خواهد شد.
با تشکر.
متاسفم از اینکه در تاپیک قبلی بحث نتیچه مثبتی نداشت و من امیدوارم بعد از آرام شدن شما و کم شدن عصبانیت بحث در مورد Caro را به شکلی منطقی و بدون جدل در محیطی مناسب ادامه دهیم.
فقط برای روشن شدن دوستان و آشنا شدن آنها با شما خیلی خوب است که شما آدرس دقیق شرکت خودتان در امارات به همراه تلفن را بفرمایید . ( البته من طی 2 ماه آینده بعد از نمایشگاه الکامپ سفر کوتاه کاری به دبی خواهم داشت شاید فرصتی باشد که بتوانم در دفتر شما با هم صحبت کنیم و بیشتر آشنا بشویم)
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)