با سلام
ما می تونیم از لیزوب در خدمتتون باشیم!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/34256/
فکر نکنم از این راه به نتیجه برسی چون همه یا خودشون را یا دوستانش را معرفی خواهد کرد
شما باید خودتون .. انتخاب کنید
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
کسی که سرویس دوستشو معرفی می کنه خیلی تابلوئه !
90 درصدشون با ورود به سایت میشه فهمید کارشون چطوره !
شاید دوستان اکثرا من رو نشناسن چون حدودا 2سال پیش اینجا فعالیت داشتم و هاستینگی رو که راه اندازی کردم الان نزدیک 1400 تا مشتری داره که به دلایلی کنار کشیدم
(حالا خوبه گفتم اونایی که دیروز شرکت هاستینگشونو !!!! راه اندازی کردن معرفی نکنن) ولی در هر صورت ممنون از دوستان...
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
آقا مهدی یه سر به پستهای هر کدوم از بچه ها بزنی متوجه میشی چند مرده حلاجن. از سایتشون هم که به قول خودت کاملا میشه فهمید. اینجور که من بررسی کردم دو سه نفری بیشتر نیستند که کارشون درسته.
یه انتخاب خوبی هم که میتونی داشته باشی احتمالا خرید مستقیم از سرویس دهنده های خارجی باشه.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
با سلام
من این سرویس دهنده رو پیشنهاد میدم
VGIG.IR - وب هاست رایگان | Free cpanel web hosting | هاست و دومین رایگان
کیفیت پشتیبانی خوب طبق تجربه ای که دارم این سرویس دهنده تو سرویس های پرمیوم که ارائه می کنه کیفیت پشتیبانی و آپتایم مناسبی هم دارند و تخفیف مناسبی هم ارائه می کنند
موفق باشید
وارز هاست (مهندس رحمان هوشيار)
مجيك وي پي اس
ورنا هاست (جناب آقاي محسن باستاني عزيز)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)