چنانچه رقم تراکنشی ارسالی زير ١٠٠ تومان باشد بنا به محدوديت سوييچ شتاب عدد منفی ٣ باز گردانده می شود.
التماس دعا
با تشکر
چنانچه رقم تراکنشی ارسالی زير ١٠٠ تومان باشد بنا به محدوديت سوييچ شتاب عدد منفی ٣ باز گردانده می شود.
التماس دعا
با تشکر
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
من نصب رو انجام دادم ولی اینترنال سرور ارور میده.
قبلا نصب کرده بودم و بدون مشکل استفاده میکردم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
این تیکتی بود که به زرین پال دادم ، ارجاع دادن به این تاپیک و گفتند آقای نجیمی باید پاسخ بدن :دی
------------------------------------------
درود بر شما ،
در حال حاضر از درگاه پرداخت زرین پال در ریسلرکلاب استفاده می کنم.
همه تنظیمات مطابق آموزش های موجود در webhostingtalk.ir انجام شده اند.
به منظور تست افزایش وجه به مقدار 1 دلار انجام دادم و همه چیز خوب بود ، در زرین پال هم پیغام موفقیت نمایش داده شد ، اما پس از انتقال به وبسایت درخواست کننده ، در سایت ریسلرکلاب با پیغام Transaction Failed مواجه شدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
باسپاس
---------- Post added January 6th, 2012 at 12:04 AM ---------- Previous post was January 5th, 2012 at 11:53 PM ----------
key رو از مجدد generate کردم مشکل حل شد![]()
503 Service Unavailable
ارور بالا برای من نمایش داده میشه !!!
مشکل از کجاست ؟
الان من زدم عالیه و مشکلی نداره
فقط یه چیزی
وقتی طرف میزنه 9 دلار شارژ شه با دلاری 1710 که من زدم میشه
15390
یعنی همه چی درسته
ولی وقتی میزنم 8.9 دلار یعنی اعشار میدم بهش
13680
اینو چیکار کنم؟
با توجه به مشکلی که در اينترنت کشور وجود داره و ارتباط با پورد ssl از خارج از ايران به داخل فعلا مقدور نيست، لطفا از فايل بروز رسانی شده زير استفاده کنيد:
zarinpal-direti-2.zip
باسلام به همه دوستان
راستش من همه تنظیمات را درست انجام دادم
ولی بازم ارور 2 تراکنش یافت نشد به من میده
قیمت بالای 100 هست
مرچند درست هست
آیپی را که تست کردم دیدم آیپی سرور را نشان میدهد.
درضمن واحد پولی که در صفحه اصلی بخش صفحه Available Balance نشان میده زده usd چطوری irr بکنمش یا به ریال تبدیل بشه ؟
خواهشا کمکم کنید
ممنون از همه
ویرایش توسط leopold : September 13th, 2013 در ساعت 23:53
با سلام خدمت همه ی دوستانی که هنوز قصد استفاده از این ماژول رو دارند و همون مشکل هیچ تراکنشی ثبت نشد دارند باید عرض کنم که مشکل بابت اینه که باید کد دروازه ی پرداختی که زرین پال برای یک وب سایت خاص فعال کرده رو باید وارد کنید:
مثلا من برای سایتم (دیجیتال با من - Digital By Me) درخواست درگاه کردم و دوستان زرین پال هم کد دروازه پرداخت535fxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxرو به وب سایت من اختصاص داده. باید این کد رو تو قسمت Your ZP mID قرار بدید.
- - - Updated - - -
دوستان نمی دونم می دونید یا نه که resello هم یه همچین امکانی رو برای درگاه پرداختش فعال کرده. آیا می شه از همین ماژول برای اونجا هم استفاده کرد و اگر آره چطوری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)