دوست عزیز به نظر من استفاده از زرین پال تو این اسکریپت اصلا به صرفه نیست
دوست عزیز به نظر من استفاده از زرین پال تو این اسکریپت اصلا به صرفه نیست
یک ایرادی که این اسکریپت داره و قبلا هم اعلام شد و دوستمون گفت بعد 10 20 دقیقه باطل میشه که نمیشه
مشتری اگر پرداخت ناقص انجام بده دیگه اون کارت برای خردید وارد سیستم نمیشه. در کنارش زده قابل فروش ولی قابل فروش نیست
تاز مانی که پرداخت کامل نشده اون کارت رو پاک کنی . دوباره در صفحه قابل فروش بشه/
دوست عزیز شما اگر اینو برای فروش شارژ استفاده کنی مگه چقدر سود داره که بخوای 1.9 درصدش هم بدی به شرکت.
وقتی بانک ملت بی منت بهت خدمات میده مستقیم و آنی بدون کارمزد پول میاد تو حسابت مگه آدم مرض داره لقمه رو دور سرش بگردونه
یک مشکلی با این اسکریپت به وجود اومده
مشکل اینه ک ما این اسکریپت رو نصب و راه اندازی کردیم و خوب کار میکرد و همه چی درست بود اما بعد یه هفته الان درگاه زیرن پال کار نمیکنه و ارور امکان اتصال به درگاه زرین پال وجود نداره و... نه چیزی رو تغییر دادیم نه دستکاریش کردیم آی پی هم تغییر ندادیم! و از طرف زرین پال هم تغییری ایجاد نکردیم.
ورزن1.54 نصب کردیم
این مشکل از چی میتونه باشه؟
ویرایش توسط naserkhan : January 14th, 2012 در ساعت 00:44
سلام به همگی
ممنون از اونایی که زحمت کشیدن و این اسکریپت رو نوشتن و از همه مهم تر به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دادن
اسکریپت فوق العاده قوی ای هستش فقط یه سری امکانات نیاز داره که از دوستانی که علمشو دارن درخواست دارم این امکانات رو کم کم یه این اسکریپت خوب اضافه کنن
یه موضوع دیگه واسه حمایت از برنامه نویسان این اسکریپت ، به نظرم می تونید اسکریپت رو مثل الان به صورت رایگان و ماژول هایی که آینده اضافه میشه رو با هزینه در اختیار کاربر قرار بدین .
1) مهم ترینش گزارش گیری کامل فروش در بازه ی زمانی هستش ، مثلا از تاریخ 10/10 تا 10/20 فلان تعداد کارت از درگاه ملت به قیمت فلان و اینقدر از درگاه سامان و ... و در نهایت جمع کل فروش در این تاریخ رو نشون بده
2) در حال حاضر هم تو همون قسمت گزارش گیری فقط 20 تا فروش آخر رو نشون میده و صفحه بندی هم نیست که به صفحه دوم بره ( من خودم این تعداد رو از 20 به 100 تبدیل کردم اما فکر کنم صفحه بندی باشه شیک تره
3) واسه صفحه بندی هم فکر کنم حالت select نباشه بهتره ( صفحات 1 - 2- 3- & ..... کنار هم به صورت لینک باشه )
بازم تشکر از همگی
دامنه رایگان خدمات رایگان
سرو هاست طبق سیاست خود ودر جهت رفاه حال مشتریانش به کسانی که 1گیگ هاست بخرند یک دانه رایگانirهدیه میده با خدماتش از جمله نصب سایت سازها وفروشگاه ساز های مختلف نصب اسکریپت های متفاوت قیمت 1 گیگ فضا با امکانات نامحدود(پهنای باند ایمیل ...)همچنین با خدمات ودامنه رایگان فقط 25000تومان پنلهای دیگری هم هست که حتی دوعدد دامنه داده میشه
sarwhost.ir
اقا میشه یکی لینک سالم بدون مشکل این اسکریپت و بذاره؟
زرین پالش هم سالم باشه
ممنون
سلام
این اسکریپت درگاه بانک ملت رو ساپورت میکنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)