این بازار به این راحتی ها، آن هم بدون همکاری دولتی قابل سر و سامان دادن نیست. هر کسی می تونه یک سرور بگیره و هاستینگ راه بندازه و خدمات بهتری هم از هاستینگ های بزرگ بده. مهندس شبکه بیکار و جویای کار کم نداریم. هم علم دارند و هم تجربه. خیلی هاشون هم اصلا نمی دونن wht کجاست! هر هاستینگی هم قرار نیست بشه bluehost و چند میلیون دامین داشته باشه طرف 100 تا مشتری با سایت استاتیک معمولی پیدا کنه براش کافیه که خرج سرورش در بیاد و سود هم بکنه.
ما باید کاری کنیم که هر بچه ای ، یا هر شخص بی مسئولیتی نتونه در این بازار حضور پیدا کنه و یک عده مشتری بی گناه رو نسبت به همه بدبین کنه! وقتی نسبت به یکی بدبین شدند دیگه فقط میرند سراغ نام های بزرگ بازار و هر قیمتی هم دیگه باشه پرداخت می کنند. سعی کنید اسمتون رو بزرگ کنید تا دیگه قصه این چیزا را نخورید. شرکت در نمایشگاه ها و تبلیغات در روزنامه ها و مجلات از راه های این کار هستند.
به نظر من باید قیمت ها را درست و منطقی داد. کسی که در ماه مجبور باشه اجاره خانه و دفتر و خرج زن و بچه و حقوق چند نفر را بده نمی تونه با قیمت 6 تومانی کار کنه.
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
پیشنهاد خیلی خوبیه ولی بعضی هاستینگ ها هستند که الان با قیمت های سرسام اوری قدرت رو تو دستشون گرفتن شما نمیتونید به همچین کسایی به راحتی غلبه کنی
همچین چیزی نمیشه بشه هم مثلا بین 10 20 تا هاستینگ بشه اجرا کرد ماشالله الان همه هاستینگ میزنن و دادن نمایندگی های ارزون باعث این هم شده برای کنترل راحت تر به نظر من اگه اینایی که سرور دارند و نمایندگی میدن قیمت های نمایندگی رو بالا بیارند سنگ ریزه ها میریزند و یکم خلوت تر میشه
اینجا هم میشه گفت جنگل باید ضعیف ها کشته بشند تا بشه سرویس دهی خوبی ارائه داد به ملت
منظور من از ضعیف اینکه کسی که تجربه نداره و کارش کار کردن با پنل whm هستالبته یه روزی همه ضعیف بودن
خودمم گیج شدم دیگه :دی تنها چیز اینکه زمان همه چیز رو درست میکنه
البته نظر من بود
دوستان یکی از پژوهشگاه های دانش آموزش استان ما یک عدد هاست 500 مگابایت رو از یک شرکت که اسمش رو هم نمیارم گرفته 125 هزار تومان !
سرور میزبان هم در ایران - افرانت هست !
به نظر شما قیمت چطوره ؟؟
به زودی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)