سلام
میشه آدرس درگاهتون بدید؟
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
بله :دی این کدها چقدر اشنا هستن :دی
دوست عزیز این کدی که بانک سرمایه به عنوان نمونه بهتون داده را من نوشتم دادم به بانک دراختیار بقیه هم بزاره
این کد فقط قسمت ورود به بانک سرمایه هست و کدهای قسمت برگشت را نداره
اگر خواستید می توانم براتون راه اندازی کنم هزینه 50 تومن![]()
سلام
کدها رو شما نوشتید
ببینم کدها کاملا سالمه یعنی اگر توسط دستوری amout به فایل ordersarmaye.php بره پرداخت انجام میشه یا نه؟
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
بله من نوشتم
باید تمام پارامترهای درگاه سرمایه که بانک در اختیارتان گذاشته را صحیح جایگزین کنید بانک سرمایه علاوه بر user & pass مربوط به درگاه یک user & pass هم برای اتصال به وب سرویس میخواهد که باید هر دو مورد رو درست سرجای خودش بزنید.
و نکته دیگه این siteurl_sarmayeh را باید همان ادرسی که بانک براتون میفرسته بزنید.
بعد از انجام این تنظیمات ساده که همش جایگزین کردن هستند اتصال بصورت موفق انجام میشه و انجا که کامنت گذاشتم نوشتم
باید این تیکه کد را اضافه کنید تا وارد درگاه سرمایه بشه://this is successfull
کد:<form name="form1" id="form1" method="post" action="https://pg.sarmayebank.com/"> <input name="pac" type="hidden" value="<?=$pac;?>"> <input name="callbackUrl" type="hidden" value="url_sarmayeh"> </form> <script>document.getElementById('form1').submit();</script>
در فرم بالا به جای url_sarmayeh باید url ادرس بازگشت سایت را بزارید.
در نهایت تو بانک سرمایه پرداخت انجام میشه و بعد برمیگرده به سایت شما که یکسری کدها هم مربوط به اونجا هست که داخل این نمونه کدها که بانک میده نیست ...
سلام
فهمیدم
جناب vgs با به من پ.خ بزنید
از شما هم ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)