اقا یه سوال سامان برای کسی که میخواد سرور اس ام اس راه بندازه نرم افزار هم ارائه میده؟ همون نرم افزاری که همه جا همه دارن استفاده میکنن؟
اقا یه سوال سامان برای کسی که میخواد سرور اس ام اس راه بندازه نرم افزار هم ارائه میده؟ همون نرم افزاری که همه جا همه دارن استفاده میکنن؟
ویرایش
ویرایش توسط armintanha : January 10th, 2012 در ساعت 00:57
واقعا حیف که تاپیک قبلی پاک شد !! بنده اونجا جوابتون رو داده بودم
کاش اقتضای سنتون اجازه میداد تا به جای اینکه سریع ...کیف بشید و با شادمان برید سریع در Zone-h ثبت کنید ، با یک اخلاق حرفه ای ، بهشون ایمیل میدادید و جریان رو میگفتید ! میتونستید هم هزینه هم دریافت کنید !!
واقعا متاسفم !!
ویرایش توسط MihanTech : January 8th, 2012 در ساعت 14:10
به هیچ جه قصد و قرضی در کار نیست ، من می خوام بخرم اما قبلش می خوام بدونم چی می خرم ، چه کم و کاستی هایی داره سیستم ، آیا می تونم با این سیستم کار کنم یا نههر چند سوال شما بيشتر بوی قصد و قرض ميده اما وظيفه من به عنوان عضو کوچيکی از مجموعه سامان سيستم پاسخگویی به سوالات شما هستش:
ازین 3 تا سایت 2 تاش مال خودتون هست که به طور قطع هیچ کی از محصول خودش بد نمی گه ، اما اون یکی هم تماس گرفتم باهاشون و ..
من به هیچ وجه قصد تخریب ندارم ، قبلا هم از یک ایرانی خرید داشتم! که .. بماند
راجع به پشتیبانی ، اگر من اشکالی ببینم یا مثلا یک امکان ساده، یه چیز ساده مثلا ، کاربر بتونه چند محصول رو باهم سفارش بده یا فاکتورهاشو یک جا واریز کنه ، کی به این پشتیبانی رسیدگی میشه ، بروز رسانی نسخه چطور هست ، الان نسخه چندم هست ؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
متاسفانه دیشب که داشتم نسخه دمو رو بررسی می کردم یهو سایت دچار مشکل شد ، که احتمالا کار این دوستمون بوده ، اگه میشه نسخه دمو رو دوباره بزارید تا بتونم مدیریت رو کامل بررسی کنم!
اگر نقصی هم داشته باشه بیان میکنم به امید اینکه در بروز رسانی های آینده برطرف بشه!
دوباره می گم قصد من تخریب نیست
Fresh Start Again!
آقای باستانی من به کسی که می خواد سیستم رو بخره گفتم ایشون تیکت زدن متاسفانه میگن با گذشت چندین ساعت از ایجاد تیکت در عصرنت هنوز پشتیبانی جوابی بهشون نداده
سلام.
شماره تیکت رو برای من بفرستید تا پیگیری بشه.
ممنون
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
سلام
سیستم سما یکی از بهترین سیستم ها هست
از نظره من از whmcs هم بهتره
تا حالا هم مشکلی برام پیشنیمده و هر بروزرسانی که خواستم برام انجام دادن
دستشون درد نکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)