سلام
به علت مشغله بالا مایلم سایت جاوید هاست رو بفروشم.
اگه توی گوگل هاست سرچ کنید متوجه جایگاه بالای سایت می شید.
سلام
به علت مشغله بالا مایلم سایت جاوید هاست رو بفروشم.
اگه توی گوگل هاست سرچ کنید متوجه جایگاه بالای سایت می شید.
همکاران معمولا در قبال ترانسفر های مشتریان باید یه چیزی هم بگیرند!
چون پول سرویس ها قبلا دریافت شده توسط همکار قبلی و در این وسط یعنی کسی نیست که درباره اونها صحبت کنه؟!
به نظر من کسی که میخواد سایت هساتینگشو واگذار کنه اصلا نباید به این فکر کنه که در غبالش پولی دریافت کنه، همین که طرف یه پولی ازش نگیره خیلی لطف کرده!
یا باید کلا در سایتش اعلام کنه که آقا ما ورشکسته شدیم و مشتریان خودشون انتقال بدن سایتاشون رو یا اینکه کلا مشتریانش رو بخاطرحفظ آبرو به یک شرکت مطمئن انتقال بده.
در کل اگر همون کسایی که بهتون پیشنهاد 500 هزار تومانی دادن یک لحظه هم شک نکنید و واگذار کنید تا پشیمون نشدن!
من جایی از اعتبار شما حرفی زدم؟ جایی از سایت حرفی زدم!؟ یا هاست هارو گفتم؟
کسی که میخواد سایت شما رو بخره 100% مطمئن باشید دامنتون رو پارک میکنه رو دامنه ی اصلی خودش. پس عملا برند شما (که همچین گفتید برند من یک لجظه فکر کردم گوگل داخل ایران هم نمایندگی زده) به هیچ درد این شخص نمیخوره!
اما به هرحال من بازم متوجه نشدم علت اینکه تاپیک شما در بخش سرور مجازی هست چیه!!! سرویس هاتون روی سرور مجازی هاست شده که شده!! کسی که وی پی ان میفروشه هم پس باید بیاد تو قیمت سرور مجازی پست بزنه!؟ چون سرویس هاش روی وی پی اس هست!؟
یا 80% این هاستینگ های دبستانی باید بیان توی این قسمت فروش هاستشون رو تبلیغ کنن؟ چون روی وی پی اس هستن!؟
بیچاره مشتری هایی که معلوم نیست در آینده قراره دست کی بیفتن! چه تضمینی هست کسی که خرید بتونه مثل شما مشتری ها رو راضی نگهداره!؟ مشتریها چه گناهی کردن که قراره گول برند رو بخورن!
همین حالا از کجا معلوم که راضین!؟!؟
من آخرش توجیه نشدم این قضیه ی برند چیه!؟
Brand - Wikipedia, the free encyclopedia
The American Marketing Association defines a brand as a "Name, term, design, symbol, or any other feature that identifies one seller's good or service as distinct from those of other sellers.
معنی: انجمن بازاریابی آمریکا ، برند را اینگونه تعریف کرده است: "نام ، اصطلاح ، طراحی ، یا هر ویژگی دیگری که موجب شناسایی یک فروشنده ی خوب یا فروشنده ای که سرویسی متفاوت از دیگران ارائه میدهد ، می شود."
الآن دقیقا شما سرویستون از بقیه بهتره؟ متفاوت با دیگران هستید؟ مثلا هاست ها رو با جت شخصی میفرستادید در خونه ی خریداران؟ یا مثلا مثل اون بنده خدا بامزی هاست ، ایمیل های هاستینگ شما www ندارد!!
من هنوز برام گنگه این قضیه!
خب از نظر من کار صحیح اینه:
1- ایشون اتفاقا دامین جاوید هاست را مدتی نگهدارد و در سایت خود بنویسد مثلا " تا اطلاع ثانوی از ارائه خدمات معذوریم " و مشتری جدید نگیرد
2- چند هاستینگ را بررسی و انتخاب کند و به مشتریان موجود خود اختیار انتخاب بدهید که سرویس خود را به یکی از آنها انتقال دهند. البته همه هزینه ها به عهده جاوید هاست می باشد. مگر در صورت نزدیک بودن زمان تمدید مشتری با هم به توافق برسند.
3- از این هاستینگ های منتخب لینک بازاریابی بگیرد و مشتری هایش را از طریق آن منتقل کند تا ضررش بدین صورت جبران شود.
4- بعد مدت مثلا 6 ماه دامین را بفروشد به هر قیمتی مشتری پیدا کرد.
قالبتو به قیمت منطقی بفروشی خریدارم 20 - 30 تومان
سایت جاوید هاست به همراه اکانت های هاست و دامنه و اسم و رسمش به ارزش 30 میلیون ریال واگذار شد.
لطفا تاپیک رو ببندید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)