-
December 28th, 2011, 21:42
آموزش کانفیگ سرور ها و ...
سلام دوستان عزیز.
این تاپیک رو زدم تا کسایی که مثل خود من به این مباحث علاقه دارن و میخوان یاد بگیرن کمک کنید.
اول اینکه من از شبکه و اینترنت تا حدودی آشنایی دارم.
ولی مشکل من اینه که کلی چیزی رو کامل نمییدونم. و به همین دلیل میخوام از ابتدا همه چیز رو یاد بگیرم.
من برای یادگیری تمام مسایل مثل مدیریت یک سرور و ... باید چیکار کنم؟؟
-
تعداد تشکر ها از lo0ord به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2011 21:42
# ADS
-
December 28th, 2011, 21:54
پاسخ : آموزش کانفیگ سرور ها و ...
من برای یادگیری تمام مسایل مثل مدیریت یک سرور و ... باید چیکار کنم؟؟
اول search !
https://www.google.com/search?q=%D8%...hostingtalk.ir
و بعد افزودن به اطلاعات خود در زمینه : سیستم عامل / شبکه / برنامه های کاربردی و مرتبط با کار خود / و آشنایی مختصر با زبان های برنامه نویسی
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2011, 22:13
خوب من اینا رو قبلا سرچ کرده بودم و ... 
من همینجا سوالا می پرسم و شما جواب بدین شاید واسه بقیه هم مفید باشه.
1- من اگر یک سرور بگیرم از یه دیتا سنتر اگه لینوکس بگیرم میتونم مجازی ساز نصب کنم و باهاش وی پی اس ویندوز بدم ؟؟؟؟
2- از روی وی پی اس میشه به فرد دیگری هم وی پی اس داد؟؟ ( البته این فکر نکنم بشه چون آی پی چی میدیم به طرف؟ )
-------
فعلا همینا تو ذهنم بود.
-
تعداد تشکر ها از lo0ord به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2011, 22:19
عضو انجمن
1-شما میتونید از دیتا سنتر با مجازی ساز بگیرید! که به راحتی قادرید هر نوع سیستم عاملی روش نصب کنید!
2-منظورتون رو متوجه نشدم!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2011, 22:34
1- آها دیتا سنتر با مجازی ساز هم میده ؟؟ حتما هزینش هم بالاتر میره آره؟؟
این سوال دوم به نظر خودمم غیر عملی میاد ولی پرسیدم دیگه. منظورم این بود که مثلا من یه vps بگیرم با رم 1024 بعد تو همین Vps مجازی ساز نصب کنم و چند تا vps با رم 128 بدم به کسی. .. ( ولی گفتم که در این صورت آیپی به vps ها چی میدیم ؟ )
-
-
December 29th, 2011, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lo0ord
این سوال دوم به نظر خودمم غیر عملی میاد ولی پرسیدم دیگه. منظورم این بود که مثلا من یه vps بگیرم با رم 1024 بعد تو همین Vps مجازی ساز نصب کنم و چند تا vps با رم 128 بدم به کسی. .. ( ولی گفتم که در این صورت آیپی به vps ها چی میدیم ؟ )
بله از نظر عملی می شه. این جوری تست کردم. جفت تست ها روی یک کامپیوتر با ۸ گیگ رم و سی پی یو quad core انجام شد. هاست اصلی: اوپن سوزه ۱۱.۴ -- ۶۴ بیت -- TbA
تست ۱: اوپن سوزه رو که داریم (لول ۱)ویرچوال باکس نصب شد. توی ویرچوال باکس ESXi نصب کردیم (لول ۲) و سه گیگ رم بهش دادیم. توی ESXi سپس لینوکس سنت او اس و ویندوز رو بالا آوردیم (لول ۳). خوب بود.
مشکل: شبکه بسایر مشکل دارد چون ESXi cannot route itselt.
تست ۲: اوپن سوزه داریم. توی ویرچوال باکس CentOS 64 نصب میکنیم. توی سنت او اس HyperVM و Xen رو راه انداختیم (لول ۲) و توی Xen ویرچوال سطح ۳ ایجاد کردم. راحتتر از قبلی بود و شبکه بی مشکل درست شد.
امیدوارم که به کارتون بیاد. به طور کلی اگر شما VDS داشته باشین (VPS با منابع واقعا اختصاصی) میتونیین مثل یک کامپیوتر معمولی ازش استفاده کنید. البته فکر نمیکنم با ۱ گیگ رم بشه ۳ تا ۱۲۸ بیشتر داد! مجازی ساز بقیهاش رو مصرف میکنه...
----------------------------------------------------------
-
-
December 29th, 2011, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lo0ord
بله اکثرا ارائه میدند!بیشتر دیتا سنترها هزینه ای نمیگیرند برای نصب مجازی ساز.بسیاری هم میگیرند!
در مورد سوال دومتون مسلاه ایپی جداست.مساله نحوه برطرف کردن مشکل شبکه تان جدا هست!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
January 7th, 2012, 09:19
با سلام/
می خواستم بدانم دراین مبحث که گفتید چه کسی وبه چه نحوی میتواند کمکمان بکند.
-
-
January 7th, 2012, 09:40
عضو انجمن
-
-
February 9th, 2012, 16:20
عضو جدید
-