سلام
من میخواستم سرور مجازی تهیه کنم
به نظر شما با کفیت ترین سرویس رو کی اراوه میده؟
اگر میخواهید کسی رو معرفی کنید لطفا محاسن اون رو بنویسید و اگر با نظر کسی مخالف هستید دلیلش رو ذکر کنید
امیدوارم در این پست برترین ها شناخته شوند
سلام
من میخواستم سرور مجازی تهیه کنم
به نظر شما با کفیت ترین سرویس رو کی اراوه میده؟
اگر میخواهید کسی رو معرفی کنید لطفا محاسن اون رو بنویسید و اگر با نظر کسی مخالف هستید دلیلش رو ذکر کنید
امیدوارم در این پست برترین ها شناخته شوند
من MagicVps.Com رو پیشنهاد می کنم تاپیک فروش ایشون :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/33181/index16.html
همه تو این فروم از ایشون راضی هستند خودم هم دو سرور مجازی از ایشون داشتم کیفیت خوبی ارائه می کنند
tukanet.net
hamihost.com
persiancloud.net
موافقم با این سه سرویس دهنده دلیلشم اینه که رفیقامن :دی![]()
Iran Server | هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | فروش دامنه | نمایندگی هاست | هاستینگ | دامنه | طراحی سایت
هادی قنبری از همه نظر همه تاییدش میکنن!
جوان سرور
مجیک وی پی اس
tukanet.net
دلیل رضایت از پشتیانی
رضایت از سرور رضایت از پورت واقعی و شیر منابع بسیار عالی سرور.
ویرایش توسط amin885 : January 6th, 2012 در ساعت 21:13
الان هرکسی یا خودش رو میگه یا رفیقاش رو معرفی میکنه
اینجوری برای خرید به نتیجه نخواهید رسید!
سلام.
سرویس با کیفیت مسلما" هزینه بالاتری نیز دارد.
اگر شما از نظر بودجه مشکلی ندارید میتونید سرویس مناسبی تهیه کنید.
در اولین مرحه به شما توصیه میکنم که حدود 5 شرکت از بهترین انتحاب هاتون رو لیست کنید و مشغول تحقیق و بررسی کیفیت آنها از طریق مشتریان با مسهادات شخصی خودتان بشوید.
در مرحله بعد با سرویس دهنده ها تماس بگیرید و درمورد سرور هاشون تحقیق کنید و مخصوصا درباره I/O و سیستم Storage انها تحقیق کنید.
مورد های معمول : استفاده یا عدم استفاده از Raid 10 - تعداد سرور های مجازی روی هارد - نوع هارد دیسک ها و ....
ما معمولا روی سرور های خودمان که حداقل دارای Raid 10 - 4Array میباشد از هارد های WD RE4 استفاده میکنیم و روی سرور حداکثر 15 سرور مجازی ایجاد خواهیم کرد و مشتریان از نظر I/O هیچ مشکلی ندارند و کاملا راضی هستند.
همجنین میتوانید از سرویس دهدنده آپتایم گارانتی شده و SLA رو سوال فرمایید.
امیدوارم انتحاب خوبی داشته باشید.
همه خوبن اینجا بد نداره
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
دوست عزیز من میتونم بهت وی پی اس بدم با تضمین و قرارداد شرکتی و برگشت پول در صورت نارضایتی
سرور جدیدمون در حال حاظر دارای 2 عدد وی پی اس هست که تقریبا تمام منابع خالی هست و بسیار قدرتمند
بهتون اطمینان میدم از انتخاب ما پشیمون نمیشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)