-
January 6th, 2012, 18:26
چطور یک سیستم ادمین شویم؟
سلام
من نیما هستم دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر.
مدت بسیار زیادی هست که علاقه مند به نتورک و وب هستم و سالهاست از وب استفاده می کنم.ولی حالا که شروع کردم دنبال کار بگردم متوجه شدم که هیچ کار عملی بلد نیستم که بتونم جایی کار پیدا کنم.به نظر شما دوستان من چطور می تونم تبدیل به یک سیستم ادمین خوب بشم در حدی که بتونم یک شرکتی برای خودم راه بندازم و شروع به کار کنم؟
ممنون
-
-
January 6th, 2012 18:26
# ADS
-
January 6th, 2012, 18:36
عضو انجمن
پاسخ : چطور یک سیستم ادمین شویم؟

نوشته اصلی توسط
sheikheshahr
سلام
من نیما هستم دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر.
مدت بسیار زیادی هست که علاقه مند به نتورک و وب هستم و سالهاست از وب استفاده می کنم.ولی حالا که شروع کردم دنبال کار بگردم متوجه شدم که هیچ کار عملی بلد نیستم که بتونم جایی کار پیدا کنم.به نظر شما دوستان من چطور می تونم تبدیل به یک سیستم ادمین خوب بشم در حدی که بتونم یک شرکتی برای خودم راه بندازم و شروع به کار کنم؟
ممنون
دوست عزیز همون طوری که می فرمایید مشکل شما ناتوانی در انجام کار عملی هست
این همه اموزشگاه خوب هست با دوره هایی مثل : network plus وسپس ccnp شروع کنید (واسه شبکه)
-
تعداد تشکر ها از HADNEZ-ICT به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 16:12
-
تعداد تشکر ها از tcoooo به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2012, 17:17
انجمن ها و تالارهای گفتگو جای خوبی برای کسب تجربه دیگران است
-
-
April 3rd, 2012, 18:03
عضو دائم
بهتر هست برای یاد گیری و مهارت و تجربه تو اولین اقدام یک سایت برای خودتون ایجاد و به طور جدی برای رشد سایتتون تلاش کنید
-
-
April 3rd, 2012, 18:17
عضو دائم
دوستان اینطور نیست هرکسی از جایی شروع میکنه کار نشد نداره ولی من فکر میکنم با توجه به سن این دوست ما خیلی دیرجنبیده ...
-
-
April 3rd, 2012, 20:04

نوشته اصلی توسط
parsianweb
انجمن ها و تالارهای گفتگو جای خوبی برای کسب تجربه دیگران است
چطور سایتی منظورتون هست؟
سایت هاستینگ؟
با چه سروری؟
بدون تخصص؟
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
دوستان اینطور نیست هرکسی از جایی شروع میکنه کار نشد نداره ولی من فکر میکنم با توجه به سن این دوست ما خیلی دیرجنبیده ...
والله من همچین سنی هم ندارم.متولد 68 هستم.
-
-
April 3rd, 2012, 22:36
عضو دائم
منظور بنده این بود که از سن کمتر شروع میکردین خیلی بهتر بود خود من از سن 17 سالگی کار شبکه و تعمیرات نرم افزاری رو شروع کردم و بعد سخت افزار رو اضافه کردم و روز به روز پیشرفت کردم ودر سن 20 سالگی تا به حال که 4 سال گذشته مسئول فی یک شرکت کامپیوتر هستم
که نمایندگی تعمیرات و فروش آواژنگ
نمایندگی تعمیرات و فروش مانیتور و پرینتر سامسونگ
نمایندگی فروش ایران رهجو
نمایندگی فروش زیگورات
نمایندگی فروش بهین و... است
-
-
April 3rd, 2012, 22:44
عضو انجمن
هیچ وقت برای شروع دیر نیست ...
هدفت رو بشناس و همین حالا که داری این متن رو میخونی شروع کن ، بی خوابی بکش ، تلاش کن تلاش کن تلاش کن ........ می رسی
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از
اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
-