-
January 6th, 2012, 10:22
عضو جدید
مشکل در Auto Responders
سلام
من یه فرم در سایتم گذاشتم که میشه توش ایمیل وارد کرد و این ایمیلی که واد میکنید برا مین قرستاده میشه. مشل عکس زیر:
http://up98.org/upload/server1/01/z/...khd8r3lnof.jpg
من میخواستم با Auto Responders یه کاری کنم که به این ایمیل ها پاسخ اتوماتیک داده بشه.ولی مشکل من این هست که این ایمیل با نام websitein@s04.tandisweb.com برا من ارسال میشه و به طبع Auto Responders ایمیل اتوماتیک رو به این ایمیل ارسال میکنه
ظمنا ایمیلی هم که به من ارسال میشه subject همون ایمیلی که بازدید کننده ها در سایت وارد کردن میاد و داخل ایمیل هم فقط محتوی ایمیل وارد شده در فرم است.
به نظر شما دوستان من باید تنظیمات فایل php ارسال میل رو عوض کنم یا تنظیمات Auto Responders؟
در کل راهی هست که این موضوع هل شه؟
-
-
January 6th, 2012 10:22
# ADS
-
January 6th, 2012, 10:31
عضو دائم
پاسخ : مشکل در Auto Responders

نوشته اصلی توسط
m_nifgi
سلام
من یه فرم در سایتم گذاشتم که میشه توش ایمیل وارد کرد و این ایمیلی که واد میکنید برا مین قرستاده میشه. مشل عکس زیر:
http://up98.org/upload/server1/01/z/...khd8r3lnof.jpg
من میخواستم با Auto Responders یه کاری کنم که به این ایمیل ها پاسخ اتوماتیک داده بشه.ولی مشکل من این هست که این ایمیل با نام
websitein@s04.tandisweb.com برا من ارسال میشه و به طبع Auto Responders ایمیل اتوماتیک رو به این ایمیل ارسال میکنه
ظمنا ایمیلی هم که به من ارسال میشه subject همون ایمیلی که بازدید کننده ها در سایت وارد کردن میاد و داخل ایمیل هم فقط محتوی ایمیل وارد شده در فرم است.
به نظر شما دوستان من باید تنظیمات فایل php ارسال میل رو عوض کنم یا تنظیمات Auto Responders؟
در کل راهی هست که این موضوع هل شه؟
لینک تصویر نمیاد
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
January 6th, 2012, 11:02
عضو جدید
این هم لینک سالم عکس http://up5.iranblog.com/images/jp3242r0ge9jwyddeanz.jpg
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
یکی نیست جواب بده
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
یکس نیست جواب بده؟
-
-
January 6th, 2012, 11:14
عضو انجمن
باید فایل ارسال کننده ایمیل رو ویرایش کنید ، طوری که ایمیل وقتی ارسال میشه بصورت تقلبی بزنه ایمیل از طرف ایمیل مشتری ارسال شده (در حالی که از سرور سرویس دهنده ارسال شده)
در این صورت auto responder ایمیل اتوماتیک رو ، به ایمیل مشتری ارسال می کنه.
از این سه خط کد باید استفاده کنید و توی فرمتون به کار ببرید
کد:
$from = "Email-e- moshtari";
$headers = "From: $from\r\n";
mail($to, $subject, $body, $headers);
-
-
January 6th, 2012, 12:21
عضو جدید
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
آیا امکانش هست که هر ip هر فقط بتونه یکبار ایمیل ارسال کنه؟
-
-
January 6th, 2012, 12:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_nifgi
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
متأستفانه اطلاع ندارم !
-
-
January 6th, 2012, 13:07
عضو جدید
کسی هست در باره این موضوع اطلاع داشته باشه؟
-
-
January 6th, 2012, 16:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m_nifgi
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
استفاده از روشي كه دوستمون گفتند ميتونه مشكل اسپم شدن ايميل هاي دريافتي رو داشته باشه ، چون ايميل داره از روي سرور شما و با نام شخص ثالثي ارسال ميشه .
بهترين كار استفاده از reply-to هست ، يعني فرستنده ايميل از روي سرور خودتون باشه و در هدر ايميل reply-to رو ايميل مشتري تنظيم كنيد.
بري ايجاد محدوديت آي پي هم بايد آي پي يوزري كه ايميل زد رو در ديتابيس يا فايل نگه داري كنيد و هنگام ارسال درخواست جديد مقايسه انجام بديد.
-
-
January 7th, 2012, 23:42
عضو جدید
-