کدام کشور رو برای میزبانی سایت خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و دلیلش هم بگید
من خودم به آمریکا رای میدم
آمریکا
کانادا
آلمان
انگلیس
هلند
چین
کدام کشور رو برای میزبانی سایت خودتون انتخاب میکنید؟
از توی لیست انتخاب کنید و دلیلش هم بگید
من خودم به آمریکا رای میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید جان میشه یه توضیحی بدی چرا امریکا رو انتخاب کردی؟
اونا که ایران رو تحریم کردند یه وقت .....
کانادا قیمت های خوبی داره و سرعت های بالایی هم داره شاید بیشتر از امریکا
????
والا دلیل خاصی نمیبینم که روش مانور بدم ولی میتون بگم امریکا
مهد IT دنیاست و مرکزش هم هست
اینترنت دنیا از تو USA سررشته میگیره
تعداد دیتا سنتر های امریکا حدود 100 برابر توی کاناداست
شما فقط از کانادا یه ای وب میبینید در صورتی که کانادا دیتاسنتر خفن دیگه ایی نداره و همشون دست پا شیکستند
ولی امریکاچی تا دلت بخواد دیتا سنتر های معروف داره
cogent یا همون Performance Systems International Inc توی امریکاست و میتیونم بگم همه دنیا رو داره سرویس میده
اگه هنوز به دلیل داری بگو .....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
توي كانادا g nax هم هست و ديتا سنتر خوبي هست
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
من نیز کانادا و آی وب را انتخاب نمودم
وحید.......والا دلیل خاصی نمیبینم که روش مانور بدم ولی میتون بگم امریکا
مهد IT دنیاست و مرکزش هم هست
اینترنت دنیا از تو USA سررشته میگیره
تعداد دیتا سنتر های امریکا حدود 100 برابر توی کاناداست
شما فقط از کانادا یه ای وب میبینید در صورتی که کانادا دیتاسنتر خفن دیگه ایی نداره و همشون دست پا شیکستند
ولی امریکاچی تا دلت بخواد دیتا سنتر های معروف داره
cogent یا همون Performance Systems International Inc توی امریکاست و میتیونم بگم همه دنیا رو داره سرویس میده
اگه هنوز به دلیل داری بگو .....
دمت گرم این فروم داره خیلی به من کمک میکنه
من که خیلی خوشم اومد
ولی بازم یه سوال دارم تو چه شکلی سرور از امریکا میگیری هم cpanel داری هم نمیبندند سرور رو؟
????
من خودم یه شماره tollfree گرفتم تو امریکا و ادرس اینا یه بچه ها هم هست میزنم
روی سرور خودم سایت زیاد نیست فوقش 19 تا که یه 10 تاش انگلیسه زبونش
نیم سرور اینا هم غیر ایران پارس اینا زدم دیگه دلیلی نمیبینم بخواند cpanel منو ببندن![]()
محمود هم درست میگه
کردیتد درست باشه حرفی هم از ایرانی نزنی و ادرس اینا اونور رو بدی اوکیه
حالا نمی خواد امریکا رو بدی المان انگلیس افغانستان به غیر ایران مشکلی نداره !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)