الان قیمت یورو چقدر هست
الان قیمت یورو چقدر هست
بله، تماس بگیرید. ایمیل رو الان پیغام خصوصی می کنم خدمت شما.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
قیمت بازار، قیمت ما هست چون قیمت ها الان لحظه ای تغییر میکنه نمیتونم قیمت الان رو عرض کنم ولی بیشتر روی قیمت های ساعت 10 الی 14 میشه حساب کرد.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم انجام میشه
سلام. 500 دلار پرداخت دارم دوست عزیز. ! شماره تماستون در دسترس نیستش . ایمیلتون رو می فرمائید
بنده کماکان منتظر تماس شما هستم.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
تماس من؟
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
مگه شما همکار آقای neca نیستید؟
قیمت دلار شما به چه شکل هست؟
سلام ...
250 یورو دارم چند میشه ؟
350 دلار چند در میاد ؟
با تشکر
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
کاربر Woshka همکار بنده نیستند.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
دوستان گرامی
با توجه به نوسانات شدید ارز ر بازار پرداخت های ما فقط بین ساعت 10:30 الی 13 امکان پذیر هست.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
از جناب s.w.a.t هم تشکر میکنم.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
در ساعاتی که عرض شد تماس بگیرید. پرداخت به کدام شرکت و وبسایت هست؟ (لطفا پیغام خصوصی کنید.)
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
سلام جناب Hostpolis،
نرخ ایمیل شد.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
خیر
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
بله، لطفا در ساعاتی که عرض شد تماس بگیرید.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
با سلام
لطفا از طریق پیغام خصوصی وبسایتی که قصد پرداخت در آن را دارید اعلام فرمایید.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)