شما میتونید دوره های میتروتیک را بگذرونید و مدرک دریافت کنید. نورا سیستم نماینده میکروتیک در ایران است (اگر درست گفته باشم)
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
MikroTik Routers and Wireless
شما میتونید دوره های میتروتیک را بگذرونید و مدرک دریافت کنید. نورا سیستم نماینده میکروتیک در ایران است (اگر درست گفته باشم)
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
MikroTik Routers and Wireless
دوره خاصی نیاز نیست بگذرونید .
دو سه روز وقت بزارید باهاش کارکنید و تو ویکی سایت میکروتیک مطالبش رو مطالعه کنید.
من خودم اینجوری یاد گرفتم کلا میکروتیک خیلی ساده هستش . برای شروع پیشنهاد میکنم از winbox که یه برنامه گرافیکی هست واسه مدیریت میکروتیک استفاده کنید با اون که یاد گرفتین همه چی رو دیگه کار کردن به صورت command line براتون راحت تر میشه
I LOVE PHP,MYSQL,JAVA,PERL
درود
دوست من شما کاملا اشتباه میکنید!
میکروتیک خودش به حد یک لینوکس پیچیدگی دارد و توانمند است!
این مواردی که شما به عین در محیط winbox میبینید گوشه از توانایی هایی هست که میکروتیک دارد!
و گذراندن دوره آن هم بسیار پر هزینه و زمان بر است و با استفاده از wiki و چند مطلب و winbox به هیچ وجه قابل یادگیری نیست!
موفق باشید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
I LOVE PHP,MYSQL,JAVA,PERL
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)