شما تو speedtest.net یه تست بگیر بذار اینجا ببینیم چیه نتیجش![]()
پروژه ای که هنوز تمام نشده شما چه جوری گرفتیش:دی؟
منظورت اینترانت هست؟ بله اینترانت رو که بنده مدت ها پیش داشتم و با زدن وی پی ا ن به دیتاسنتر داخل کشور همچین سرعتی داشتم...
ارادتمند
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
پروژه شبکه ملی با اینترانت فعلی متفاوت هست...
ارادتمند
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
دوستان عزیز
نه قراره نت جهانی بسته بشه نه قراره اتفاق خاصی بیافته
تا جایی که بنده اطلاع دازم
اینترنت ملی یک شبکه ملی با دسترسی و سرعت بالا برای افرادی که میخواهد استفاده کنند (یعنی حتی کاربران خانگی هم تا 2 مگ سرعت دارن و محدود نیستن)
در کنار اینترنت ملی اینترنت جهانی هم روال خودش را طی میکنه دقیقا عین همین الان
این چند وقته خیلی شلوغ بازی های زیادی در این مورد دیده میشه ولی بیشترشون که اعلام میکنن اینترنت قطع میشه کذب هست
در ضمن اینترنت ملی اولین گامش را در ارگانها و سازمانها بر میداره
تمامی سازمان ها به این سامانه داخلی مجهز میشن ( و میشه گفت واسه سازمان ها و ارگانها خیلی عالیه )
کاربران خانگی هم حق انتخاب دارند ( سرعت محدود نت جهانی یا اینترنت ملی و سرعت بالا
پایان ...
سوال دیگه ای بود در خدمتم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ببین دوست عزیز یه مسئله ای هست به اسم برنامه ریزی که مخصوصا برای این انجمن اینجا و همه دوستانی که تو این شغل دارن فعالیت میکنن حیاتی هست و هر نوع غافلگیری مثل سم مهلک باعث مرگ سغلشمون میشه خوب زحمات ما همه به باد میره اگ برنامه ریزی نداشته باشیم باید روش بحث بشه همه بیان بگن هر چی میدونن تا اینجا بچه ها حرفایی زدن که من خودم نمیدونستم و خیلی مفید بوده ,
فکر میکنم اگر بتونیم به یه جمع بندی برسیم میتونیم بهتر امادگی داشته باشیم برای مواجهه با وضعیتی که میخواد پیش بیاد برامون
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
اولا به شما نگفتم برنامه ریزی کن شما اومدی نوشتی (به هر حال نمیشه چیزی گفت تا ببینیم چه تغییراتی انجام میشه) بنده میگم اتفاقا باید بحث بشه تا بتونیم برنامه ریزی کنیم نه شما برنامه ریزی کنی شما مختاری برای خودت میخوای هر کاری بکنی بکنی به من ربطی نداره شما میخوای چیکار کنی بنده دارم کلی عرض میکنم شما چرا میای اینجای هی میخوای بحث رو متوقف کنی عزیز نمیخوای شرکت کنی مجبور نیستی که قروبونت برم جواب پست نده ولی وقتی میای یه حرفی میزنی جواب رو درست بخون بعد نظر بده عزیز حالا بازم نیای بگی..............................
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
منم موافقم یه تست بگیر بزار اینجاspeedtest.net
این طور که بعضی ها می گویند همان بحث جداسازی از اینترنت جهانیه
اما بعیده ادامش بدند مجبور میشوند بذارنش کنار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)