سایت هایی که فعالیتشون در باره ی سیستم های مدیریت محتوا،انجمن ساز ها و... هستش
چون توی این سایت ها کاربرا نیاز به فضا دارن
سایت هایی که فعالیتشون در باره ی سیستم های مدیریت محتوا،انجمن ساز ها و... هستش
چون توی این سایت ها کاربرا نیاز به فضا دارن
منم می خوام توسایت vbiran.ir تبلیغ کنم ولی هیچکس جواب ایمیلم رو نمی ده. شما سایت دیگه ای که در رابطه انجمن سازها باشه سراغ دارید؟
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
سلام
من مدیر آذراسکریپت هستم
اگه تمایل داشتید تا اول مهر 20 تا 50 درصد تخفیف داریم.
میتونید تبلیغ بدید.
----------------------
رنک 2
الکسا300هزار
----------------------
آذراسکریپت|azarscript|دانلود اسکریپت | دانلود | قالب نیوک |
با سلام
من میتونم کمکتون کنم
دانلود رایگان اسکریپت و قالب
به نام خدا
سلام دوست
یه کوچولو از مطلب را اینجا می گذارم و بقیه را باید در لینک انتهای مطلب دنبال کنید.
http://system.parsiblog.com/Posts/51...6%D8%AA%D9%8A/
تاریخچه و اهمیت
با شروع فعالیتهای تجاری در اینترنت، تبلیغات اینترنتی نیز پابه عرصه ظهور گذاشت. به نظر می رسد اولین شیوه برای تبلیغ استفاده از پست الکترونیک بوده باشد. اما با اضافه شدن فناوری وب به اینترنت، تبلیغات اینترنتی به شکل امروزی آن آغاز گردید.
در سال 1994 اولین بنر تبلیغاتی - که امروزه معمول ترین و مشهورترین مدل تبلیغ در اینترنت است - در پایگاه اینترنتی هات وایر (HOTWIRE) به کار گرفته شد (CHEN,2001, P.110) . از این سال به بعد بود که تبلیغات اینترنتی به عنوان تکنیکی موثر و کارا برای تبلیغات موردتوجه بازاریابان قرار گرفت (GAO ET AL, 2002). به مرور زمان انواع جدیدی از مدلهای تبلیغات در اینترنت شکل گرفتند و میزان هزینه های تبلیغاتی به طور مداوم افزایش پیدا کرد.
به طوری که از میزان 55 میلیون دلار در سال 1995 به 270 میلیون دلار در سال 1996، 940 میلیون دلار در سال 1997، 2 میلیارد دلار در سال 1998 و 3/5 میلیارد دلار در سال 1999 رسید (COEN, 1999). همچنین طبق برآوردهای موسسه ژوپیتر کامیونیکیشن که یکی از معروفترین و معتبرترین موسسات در زمینه ارائه آمار و اطلاعات اینترنتی است میزان هزینه های تبلیغات اینترنتی در سالهای 2000، 2001، 2002 و 2003 به ترتیب برابر با 5/3، 7/3، 9/5 و 11/9 میلیارد دلار است.
سربلند باشی هم وطنم ای ایرانی
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : September 18th, 2012 در ساعت 01:10
هموطن ایرانی، یک نگاه به تاریخ تاپیک بندازید بعد مطلب ارسال کنید!
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)