-
January 4th, 2012, 15:12
پاسخ : دلار بخرید
دولت با افزایش و مدیریت قیمت بصورت پشت پرده کسری بودجه برای پرداخت یارانه های هر ماه رو تامین میکنه ، متاسفانه این وسط هم مردم ما با خرید دلار به امید سود کردن یجورایی آب به آسیاب میندازن ، یکی نیست بیاد تو این مملکت یکم اقتصاد خانواده یاد مردم بده که تا تقی به توقی میخوره نرن پول نقد رو بدن سکه و دلار تا اینجوری بازار دلالی راه نیفته ، البته اگر دولت منافع خودش رو تو این کار ببینه حتما غیر مستقیم با همین ترفند ها مردم رو به سمت خرید سکه و دلار هدایت میکنه .
برخلاف صاحب تاپیک پیشنهاد میکنم دلار نخرید ، چون تا چند وقت دیگه خواهید دید که دلار در جهان بی ارزش میشه و به تناسب اون تو ایران هم پائین میاد ، هرچند ایران همه چیزش متفاوته!!
-
-
January 4th, 2012 15:12
# ADS
-
January 4th, 2012, 15:45
الان اینجا زده
1620
فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این
کلا میاد پایین مگه دلار چی هست که 1700 قیمت داشته باشه
-
-
January 4th, 2012, 15:47
عضو انجمن
متاسفانه در این انجمن افردی هستند که فقط جو سازی می کنند
منظورم کسانی هست که می گفتند "دلار به قیمت واقعی خود ، 2500 تومان می رسد !"
خب اینگونه افراد فقط جو سازی می کردند ، کسی نمی تواند آینده اقتصادی را پیش بینی کند
هر کاری بالا پایینی دارد ، تجارتی عملا وجود ندارد که عملا همیشه بازدهی 100% داشته باشد و ضرر نداشته باشد
و اما در مورد هاستینگ
این وسط هاستینگ هایی به مشکل برخوردند که فقط فکرشون درآوردن هزینه سرور بود
کسانی که با سیاست درست کاری و فکر باز اقتصادی حرکت می کنند هیچ وقت به مشکل بر نمی خورند
در کل بازار نمی شه پیشبینی کرد ، بهترین کار این هست که قیمت متوسط دلار در ماه را حساب کنید با ماه های بعد مقایسه کنید
همه چی به راحتی معلوم خواهد شد
البته تو این مدت دلال ها سود خوبی کردند ، کسانی که باعث شدند این مسئله خیلی بیشتر از اون چیزی که میبایست کش پیدا کنه !
-
-
January 4th, 2012, 15:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
متاسفانه در این انجمن افردی هستند که فقط جو سازی می کنند
منظورم کسانی هست که می گفتند "دلار به قیمت واقعی خود ، 2500 تومان می رسد !"
خب اینگونه افراد فقط جو سازی می کردند ، کسی نمی تواند آینده اقتصادی را پیش بینی کند
هر کاری بالا پایینی دارد ، تجارتی عملا وجود ندارد که عملا همیشه بازدهی 100% داشته باشد و ضرر نداشته باشد
و اما در مورد هاستینگ
این وسط هاستینگ هایی به مشکل برخوردند که فقط فکرشون درآوردن هزینه سرور بود
کسانی که با سیاست درست کاری و فکر باز اقتصادی حرکت می کنند هیچ وقت به مشکل بر نمی خورند
در کل بازار نمی شه پیشبینی کرد ، بهترین کار این هست که قیمت متوسط دلار در ماه را حساب کنید با ماه های بعد مقایسه کنید
همه چی به راحتی معلوم خواهد شد
البته تو این مدت دلال ها سود خوبی کردند ، کسانی که باعث شدند این مسئله خیلی بیشتر از اون چیزی که میبایست کش پیدا کنه !
دلال خود دو/=-0لت789ه !
-
-
January 4th, 2012, 16:15
تنها دلیل افرایش قیمت در خواست زیاد هست حسابم الان30 هزار تا من دارم ولی نه می فروشم نه دنبال سود هستم نگه داشتم رفتم بیرون کشور خرج کنم =p~
به شما هم قول میدم دلار بخرید ضرر می کنید چون سود رو این وسط فقط دلال ها می برند وقتی یورو یک روزه 400 تومان ارزون می شه معلوم می شه دلال ها رو کنترل کردند نه بازار رو .
-
-
January 4th, 2012, 16:24
عضو انجمن
فقط باید نظاره کرد که چی میشه هیچ کاری نمیشه کرد
اینم اینترنته که داریم...
-
-
January 4th, 2012, 16:54
عضو انجمن
با یکروز افت یا افزایش ارزش یک کالا(ارز در ایران تبدیل به کالا گشته است) نمیتوان ارزیابی دقیقی از آینده کالا ارائه داد، این عمل موجب زیان در آینده نزدیک خواهد شد.(1- افزایش تقاضا و حباب قیمتی 2- حباب قیمتی و زیان در کسب و کار و...)

نوشته اصلی توسط
HyperServer
طی دو دولت آخر کشور که رئیس جمهورش یکی بوده و هست بیش از هزار میلارد دلار درآمد نقتی کشور بوده....بیش از مجموع کلیه دولت های قبلی !
اما الان صندوق ذخیره ارزی موجودیش یک دهم شخص قبلی هست !....
از شما بعید بود اینطور سخیف و بدون دلیل و برهان و مدرک اینچنین صحبتهایی بکنید.
قبل از برخود احساسی با هر مبحث، کمی تحقیق کنید: History and Analysis -Crude Oil Prices
-
تعداد تشکر ها از DATAFARM.IR به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2012, 16:55

نوشته اصلی توسط
diges
تنها دلیل افرایش قیمت در خواست زیاد هست حسابم الان30 هزار تا من دارم ولی نه می فروشم نه دنبال سود هستم نگه داشتم رفتم بیرون کشور خرج کنم =p~
به شما هم قول میدم دلار بخرید ضرر می کنید چون سود رو این وسط فقط دلال ها می برند وقتی یورو یک روزه 400 تومان ارزون می شه معلوم می شه دلال ها رو کنترل کردند نه بازار رو .
ده برادر من وقتی این وسط دولت دلاله ...الان شما میری کلی میخری ! بعد یهو میاد رو 1000 تومان !!!! ده آخه فکر کنید کمی. در هر دو صورت دولت برده ! الان میرید میخرید ذخیره می کند .فردا بار میاد رو 1000 تومان بازم مجبورید بفروشید. نگران نباشید. در هر صورت مردم ضرر دیدن !
-
-
January 4th, 2012, 17:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
مشکل کجاست ....صرفا لینک به یک وب سایت مدرک میشه ؟(این آمار از خود وزرات مرتبط هست)
-
-
January 4th, 2012, 17:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
مشکل کجاست ....صرفا لینک به یک وب سایت مدرک میشه ؟(این آمار از خود وزرات مرتبط هست)
آمار وزارت همراه با مدرک دارید؟!
تا جائی که میدانم آماری حتی در کمیسیون انرژی ارائه نشده است.
====================
بیشتر دقت کنید، مدرکی نبود قیمت نفت در 6سال گذاشته رو محاسبه نمائید، بعد ضرب در 2میلیون و 400هزار بشکه در روز بکنید، ضرب در 365 روز سال بکنید، در بهترین حالت کمتر از 400 الی 500 میلیارد دلار خواهد بود.
-