-
January 4th, 2012, 05:59
#1
عضو انجمن
ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانهای از افتتاح اینترنت ملی خبر داده و گفته است به زودی ارتباط ایران با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد.
پیام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانهای روز سهشنبه (۱۳ دی ۱۳۹۰) در گفتوگویی با روزنامه «روزگار» گفته است که بهزودی شبکهی اینترنت ملی (اینترانت) در ایران راهاندازی میشود و با افتتاح اینترنت ملی، ارتباطات اینترنتی ایران با اینترنت جهانی قطع خواهد شد.
کرباسی گفته است که با راهاندازی اینترنت ملی، سرعت اینترنت کاربران تا دو مگابایت بر ثانیه افزایش خواهد یافت و تایید کرده است که دسترسی به برخی از وبسایتهای جهانی مسدود خواهد شد.یک عضو دیگر انجمن نظام صنفی رایانهای که نامش فاش نشده است، در گفتوگو با همین روزنامه اعلام کرده که دلیل کندی و اخلال شبکهی اینترنت در روزهای اخیر نیز تلاشها و آزمایشها برای راهاندازی اینترنت ملی است. این مقام مدعی شده است که اینترنت ملی تا دوهفتهی دیگر در کشور بهراه خواهد افتد.
پیش از این رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فنآوری نیز از راهاندازی اینترنت ملی خبر داده بود و گفته بود که در چنین طرحی، تمام سایتهای غیراخلاقی و ضداسلام مسدود خواهند شد.
دوستان این خبر تایید می کنید؟ کم کم داره شایعه واقعیت میشه.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
-
January 4th, 2012 05:59
# ADS
-
January 4th, 2012, 06:57
#2
عضو انجمن
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2012, 08:07
#3
عضو انجمن
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
متاسفانه این خبر در اینترنت بسیار پخش شده و خدا میدونه چی خواهد شد
-
-
January 4th, 2012, 10:28
#4
عضو انجمن
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
اول شایعه میسازن تا عکس العمل مردم را ببینند.
بعد طرح را اجرا میکنند
-
تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2012, 10:50
#5
مدیر ارشد
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
آخه مشکل اینجاست این صحبت اصلا در حد پست و مقام این آقا نیست ! بزرگترین کاری که این آقا میتونه طبق وظایف انجام بده این هستش که به یک فروشگاه گیر بده و بگه چرا سی دی خام را 50 تومان زیاد فروختی؟ آخه این آقا عضو صنف رایانه ای هست. اصلا چه ربطی داره به ارتباطات کشور؟؟ الان حفظ و نگهداری شریان های اصلی دیتای کشور حتی زیر نظر مخابرات هم نیست . بلکه شرکت مهندسی ارتباطات زیر ساخت کشور تحت نظر سارمان تنظیم مقررات رادیویی و با دستور وزارت ارتباطات این کار را انجام می دهد.حاضرم با شما شرط ببندم این آقا حتی یک بار رنگ ساختمون وزارت ارتباطات را ندیده ما ایرانی ها عادت داریم با عرض شرمندگی هر >> چرندیاتی را قبول کنیم / طرف مامور کلانتری هست میاد وسط خیابون ما می ترسیم جریمه بنویسه. د آخه یه نفر نیست بگه: فلانی این اصلا نمیتونه جریمه کنه یک بار به پست و مقام این آقا دقت کنید و یک بار دیگه جمله ای که گفته دقت کنید
سخنگوی انجمن نظام صنفی رایانهای
اصلا در حد این مقام هست این صحبت؟
بخوانید از بالاترین مقام مرتبط با ارتباطات سایبری در کشور >>
وزیر ارتباطات درباره این که آیا با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، اینترنت از حوزه ارتباطات بدون مرزی حذف میشود، گفت: این کار امکانپذیر نیست!!!!!! اما اگر در آینده توانستیم تمام محتوای مورد نیاز را به میزبانی داخلی و در شبکه ملی اطلاعات بگذاریم، ممکن است دسترسی به اینترنت خود به خود حذف شود. رضا تقیپور وزیر ارتباطات و فناآوری اطلاعات در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه شبکه ملی اطلاعات، شبکهای یکپارچه از مجموع تمامی شبکههای موجود در بخشهای مختلف اعم از صنعت، بازرگانی، علمی و مانند اینهاست، اظهار کرد: البته در این بستر روشهای دیگری برای تأمین محتوا در نظر گرفته شده است که جهت ارایه آنها به کمک بخش خصوصی نیازمندیم. وی افزود: در حال حاضر دولت پای خود را از تمامی پروژهها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کنار کشیده است و تنها شبکههای مادر مخابراتی را در دست دارد و آن هم به این دلیل که زیرساختهای اصلی همیشه دولتی هستند تا با مدیریتی مبتنی بر قوانین و حاکمیت اداره شوند و همچنین باعث نوعی حمایت از بخشهای دیگر فعال در این حوزه شود که بدون هرگونه بار مالی اضافی به چرخه ارائه خدمات ارزش افزوده وارد شوند.
و حالا بخوانید از سرونوشت اینترنت ملی طی آخرین اخبار:
اینترنت ملی به بنبست رسید !
پروژهای به نام اینترانت کشوری که در دنیا دارای طرح و سرنوشت مشخص و واضحی است، در ایران با سرنوشتی معلق و نهایتی پر از ابهام مواجه است. پروژه اینترانت کشوری که طرح آن با نام اینترنت ملی کلید خورد و در این سالها نامهای مجزایی را به خود اختصاص داد، در آخرین مرحله با پروژه اپراتور چهارم یا کنسرسیوم ایرانیاننت معرفی شد که اکنون روند اجرایی شدن آن از سوی مجلسیان مورد سوال قرار گرفته است. بهمنماه سال ۱۳۸۴ وقتی عبدالمجید ریاضی معاون وقت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح عجیب و متناقض اینترنت ملی را مطرح کرد، کسی گمان نمیکرد این طرح پرسر و صدا و با بودجه یک میلیارد دلاری بعد از گذشت شش سال هنوز هم در گیر و دار مراحل قانونی و نه اجرایی باشد؛ پروژهای که در همه این سالها علاوه بر تغییر نامهای متعدد، به تناوب بودجهها و اهداف متفاوتی را نیز با خود به همراه داشته است.
اینترنت ملی مورد نظر ریاضی قرار بود با بودجه یک میلیون دلاری راهاندازی شود تا به وسیله آن هزینه استفاده از اینترنت در کشور تا ۹۰ درصد کاهش یابد. این شبکه قرار بود ظرف سه سال یعنی تا سال ۱۳۸۷ راهاندازی شود اما این امر محقق نشد و در مواجهه با تغییر دولت در سال ۱۳۸۸ بینتیجه ماند. پس از آن این طرح با نام اینترنت پاک و اینترنت حلال مطرح شد که این نیز قرائتهای مختلفی را به دنبال داشت که چگونه قرار است اینترنت پاک یا حلال شود. در همین راستا رضا تقیپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اسفندماه سال ۸۹ از تشکیل هستههای اولیه ایده اینترنت پاک در کشور و آغاز به کار اتاقهای فکر خبر داده و گفته بود: «نقطه شروع طرح اینترنت پاک کشور ایران خواهد بود و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار میگیرد.» در حالی که او اینترنت پاک را یک ایده توصیف کرده بود که باید دانشمندان و متفکران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات راجع به این ایده نظرات خود را ارائه دهند، به صورت همان ایده باقی ماند و پس از آن با ابلاغ قانون برنامه پنجم توسعه، این طرح رنگ دیگری به خود گرفت. در برنامه پنجم توسعه ماموریتهای جدیدی در این زمینه بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته شد و قرار شد با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات دسترسی کاربران به این شبکه از طریق اینترانت فراهم شود که بر این اساس پروژهای به نام اپراتور چهارم طرحریزی شد که مسئولیت فراهم کردن امکانات دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با بستر اینترانت با سرعت بالا را برای کاربران بر عهده داشت.
در حالی که هفته گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت طی مراسمی شبکه ملی اطلاعات را به اتفاق محمود احمدینژاد با سرعت دسترسی ۸۰ گیگابیتی به اینترنت راهاندازی کرد اما هنوز بستر دسترسی به این شبکه با استفاده از اینترانت برای کاربران فراهم نشده چرا که گفته میشود راه دسترسی به این شبکه از طریق اپراتور چهارم که ماموریت اتصال منازل به فیبر نوری را بر عهده دارد، تعریف شده است. اجرای پروژه دسترسی به اینترانت از طریق فیبر نوری طبق مصوبه دولت بر عهده اپراتوری با نام ایرانیاننت گذاشته شده که فارغ از نامشخص بودن اعضای خصوصی آن، با مشخص شدن مالک ۲۰ درصد دولتی آن یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت اقدامات اولیه راهاندازی آن آغاز شد. بر همین اساس این شرکت بنا بر ماموریت دولتی خود برخلاف آنچه در قانون برای او تکلیف شده و ممنوعیت ثبت و راهاندازی شرکت برای آن قید شده، نسبت به ثبت شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیاننت مجری پروژه اتصال منازل به فیبر نوری اقدام کرد که با عکسالعمل مجلس مواجه شده است. در نامه دیرهنگام علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهور در بازگشت به رونوشت مصوبه هیئت وزیران که در تاریخ ۱۶ بهمنماه سال ۸۹ تصویب شد، آمده است: «متعاقب بررسیها و اعلام نظر مقدماتی هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و مستندا به صدر ماده واحده و تبصره ۴ الحاقی به قانون نحوه اجرای اصول ۸۵ و ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی و ماده ۱۰ آییننامه اجرایی آن، مراتب متضمن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ میگردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغیالاثر خواهد بود.» بر اساس ماده ۷۹ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب سال ۱۳۸۶، معاملات وزارتخانهها و موسسات دولتی به جز موارد مستثناشده حسب مورد باید از طریق مناقصه یا مزایده باشد و صدر مصوبه از این حیث که اعطای پروانه اجرا و بهرهبرداری از شبکه انتقال داده و دسترسی نوری را به کنسرسیوم خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایراننت، بدون اینکه موضوع قرارداد، مشمول مستثنیات مذکور در ماده ۷۹ قانون باشد، از طریق ترک تشریفات مزایده تجویز میکند، مغایر قانون است. همچنین طبق بند الف ماده ۳ قانون نحوه اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب سال ۱۳۸۷، مشارکت دولت با بخشهای خصوصی و تعاونی و بخش عمومی غیردولتی، به هر نحو و به هر میزان ممنوع است و تجویز مشارکت دولت با کنسرسیوم مذکور، مغایر قانون است.
بدین ترتیب پروژهای که بیش از یک سال و نیم بر سر اجرای آن حرف و حدیثهای زیادی منتشر شد، وارد فاز جـدیدی مـیشود که بایـد دیـد این بار دولت و در راس آن وزارت ارتباطات برای راهاندازی و دسترسی به اینترانت کشوری با سرعت ۲۰ مگابیت وعده داده شده به هر کاربر چه تدبیری میاندیشد.
شایعه سازی نکنید ...... عادت ما ایرانیان از دیرباز شایعه سازی بوده متاسفانه !
دنیای بیرون کم بود اینجا هر روز افرادی بیکار دنبال سوژه هستند برای شایعه سازی و مسخره بازی و سرگرم شدن خودشون ....
ویرایش توسط Ramin : January 4th, 2012 در ساعت 11:13
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2012, 10:56
#6
عضو جدید
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
اول شایعه میسازن تا عکس العمل مردم را ببینند.
بعد طرح را اجرا میکنند
دقیقا، مثل قضیه بنزین...
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
-
January 4th, 2012, 10:58
#7
مدیر ارشد
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
نوشته اصلی توسط
Mehdi92
دقیقا، مثل قضیه بنزین...
برای بنزین شایعه ای درست نشده بود. قانون بود بعد از تصویب قانون هدفمندی یارانه ها یکی از بندها گران شدن حامل های انرژی بود. همین الان هم فار دوم طرح هدفمندی قرار هست به زودی اجرا شود اگر پیگیر اخبار شوید>> در فاز دوم هم یکی بحث ها بنزین 1000 تومانی هست که هنوز قطعی نیست ! اسم اینها فکر نمی کینم شایعه باشه !!
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2012, 11:04
#8
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
سلام.. آقا نت خلاصه ملي ميشه يا نه ؟
-
-
January 4th, 2012, 11:11
#9
مدیر ارشد
-
-
January 4th, 2012, 12:19
#10
عضو جدید
پاسخ : ارتباط اینترنت کشور با اینترنت جهانی مسدود خواهد شد؟
نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
اول شایعه میسازن تا عکس العمل مردم را ببینند.
بعد طرح را اجرا میکنند
دقیقا درسته
و همین عکس العمل رو هم از سایت هایی مثل اینجا میبینن که 3-4 تا تاپیک تاحالا در موردش ایجاد شده ...
لطفا این بحثا رو ادامه ندید دوستان...
-