سلام
من یه درگاه ملت دارم. روی هاست هم دو دامین پارک شده حالا برای هر دو دامین می شه از یه درگاه استفاده کرد؟
کاری می کنم که orderid تکراری نفرستن حالا ip دو دامنه هم یکی می شه حالا با این وجود امکان استفاده در دو دامنه هست؟
ممنون
سلام
من یه درگاه ملت دارم. روی هاست هم دو دامین پارک شده حالا برای هر دو دامین می شه از یه درگاه استفاده کرد؟
کاری می کنم که orderid تکراری نفرستن حالا ip دو دامنه هم یکی می شه حالا با این وجود امکان استفاده در دو دامنه هست؟
ممنون
نه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
خب چرا من دیدم توی صفحه پرداخت بانک مثلا نام فروشنده domain.ir هست اما من از صفحه another domain.ir برای پرداخت درخواست داده بودم
بله دوست عزیز امکانش وجود داره.البته بانک ملت فعلا اینطوری هست و با هر ای پی باشی فرقی نداره چون سیستم تشخیص ای پی خودشون رو برداشتن اما مثلا من درگاه پارسیان دارم فرقی نداره چه دومینی باشه فقط باید رو ای پی باشه که معرفی کردم ولی بانک ملت با هر دومین یا ای پی کار میکنه
بانک ملت کلا تعطیل هست
با هر آی پی میشه درخواست ها رو فرستاد و توی ادرس برگشت هم هر دومینی رو میشه استفاده کرد !
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
من یک دامنه گیر آوردم با اون تست کردم شد
ممنون از همه گی
از یک درگاه ملی برای براوردن چنداز domain.ir یا همان دامین میتوان استفاده کرد . همین دو دامین برای ان کافی است
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه فروشگاه با 2 درگاه بانک پارسیان و ملت دارم
الان سوالم اینکه آیا میتونم این درگاه ها رو رو ساب دامین استفاده کنم؟؟؟
رو دامنه جدید با ای پی یکسان چی؟
با تشکر
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)