هرکی میخاد توانایی ما رو ببینه نمونه کارمون رو ببینه! چون سایت فارسی خودمون جدیده.
----> بهینه سازی سایت مرکز بررسی محصولات آرایشی چهره آرا | | 123 وب سایت
شما از چی عصبانی شدین؟! من هیچ بحثی از ادعا نکردم, خیلی واضح بود! فقط خواستم در مورد اون اطلاعاتی که مطرح شده بود شفاف سازی کنم اصلا هم دقت نکردم که کی اون ها رو نوشته. سایتم هم که گفتید کشف کردید که به درد نخوره لطفا به domain age ش هم نگاه کنید! زیر یک ماهه! چون من تا الان برای سایت های فارسی کار نمی کردم, من seo consultant بودم برای سایت های انگلیسی و اخیرا که دیدم هم وطنهای خودم هم به سئو رو آوردن تصمیم گرفتم واسه سایت های فارسی هم کار کنم.
اما من علاقه و وقت برای این بحث های تخریبی ندارم. نمی خواهید حرفتون رو اصلاح کنین که رنک الکسا و رنک گوگل جزو فاکتورهای الگوریتم رتبه بندی گوگل نیستند؟ چه اشکالی داره!
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
به نظر من خندیدن به دیگران خیلی کار غیر محترمانه ای هست! اصلا نمی تونم درکتون کنم!
و من بی احترامی نکردم, دیدم کسی چیزی نوشته که واقعا اشتباهه و خواستم دیگران رو از اشتباه در بیارم. داریم بحث علمی می کنیم هیچ اشکالی نداره که اشتباه های هم رو بگیم, شما هم اگه من حرف اشتباهی زدم بفرمایید.
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------
من قبلا سایت شما رو دیدم و می دونم که از قدیمی های سئو در ایران هستید و به همین خاطر قبل احترام.
اگه ناراحت نمی شید, بیشتر از چهل درصد اهمیت توی الگوریتم گوگل مال لینک هست. چه طور توی یک روز میشه به مقدار کافی برای سایت لینک خارجی تامین کرد طوری که طبیعی باشه تا گوگل سئو شما رو کلاه سیاه تشخیص نده؟!
مجددا عذر میخام, می فرمایید ورود به گوگل با رابطه ی مستقیم باعث افزایش رنک الکسا میشه اما فقط تولبار رو رنک الکسا تاثیر داره, بالاخره ورود(ورود چیه؟) به گوگل رو رنک الکسا تاثیر داره یا نه؟ اگه شما به عنوان یک با تجربه اجازه بدید باید عرض کنم که الکسا رنکینگش رو بر اساس بازدید سایت طی دوره های سه ماهه انجام میده. اطلاعاتی هم از تولبارش می گیره که بیشتر
trends
رو از اونها می فهمه.
دوباره بگم که این سایت من که توی امضام هست جدیده چون من تازه از وب انگلیسی به وب فارسی اومدم.