نقل قول نوشته اصلی توسط osanloo.morteza نمایش پست ها
سلام به همه دوستان

من به دنبال 1-2 متخصص شبکه برای راه اندازی خدمات ریسلری هاستینگ می گردم . کارهای ثبتی شرکت رو تازه شروع کردم . از امریکا یا اروپا برای شروع می خواستم حساب ریسلر بگیرم . با چند جا هم صحبت کردم و اوکی گرفتم که بدون بلاک کردن بهمون امکانات بدن. خودم هم کارت اعتباری دارم که پول ها رو واریز کنیم البته تا 2014 فعلا اعتبار داره. امکان تهیه و فروش سرور وی پی اس و اختصاصی هم داریم ولی خیلی بهش علاقه ندارم . می خواستم ترجیحا درصدی شریک شیم یا اگر کسی پیشنهاد دیگری داره خوشحال میشم بهم بگید . چون زبان انگلیسی مسلط هستم با whmcs, whm , cpanel , plesk کار کردم و خیلی از کارها رو می تونم انجام بدم ولی ترجیحا می خواستم کل پشتیبانی رو به کس دیگر بسپارم و فقط رو بازار یابی و ... تمرکز کنم. راجع به هزینه ها هم خیلی مشکلی ندارم ولی اگر شما هم بتونین سرمایه بیارین خوشحال میشم.

با احترام
بهتون خوش آمد میگم. به نظر چند تا نکته رو بگم بد نیست! زیاد به اینکه بهتون میگن سرویس میدیم اعتماد نکنید! همین موضوع دو سال پیش برام پیش اومد اول گفتن سرویس میدیم بعد 2 ماه ایمیل زدن 2 ساعت وفت دارین از سرور ما مهاجرت کنید! اگر هم سرویس گرفتین به هیچ عنوان دامنه ir هاست نکنید!