نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دقیقا همینطوره.متاسفانه تو اتین فروم 2 نفر هستند که دارن حرفای همو تایید میکنند و میگن ما داریم 2 طرفه استفاده میکنیم وقتی من حرفی زدم منو متهم میکنند به کذب گویی و شایعه پراکنی.
پسر دایی خودم الان 3 ساله تو حبسه بخاطر همین مورد و به جرم جاسوسی و ارتباط با موساد براش قرار بازداشت صادر شد 8 ماه پیش هم حکم اعدام براش صادر شده اما هنوزم هنوزه مثلا به قول خودشون دارن ازش بازجویی میکنن که حرف بکشن برای چی و از کی داره چه اطلاعاتی رو به کجا ارسال میکنه....
برخی تو این فروم یا جو زده هستند یا خیلی...هرکسی تو این فروم هم به این حرفم شک داشت پیام بده براش اسکن قرار صادر شده فرم اولیه بازجویی حتی حجم اعدام رو براش اسکن میکنم در کمترین زمانمکمکن ارسال میکنم
یه سری چیزا شوخی نیست پس زیاد ...نکنید
تمام ارگانهایی که سیگنال ارسالی دارند کدگذاری شده هست وظیفه بررسی سیگنال ها در mdf صداوسیما هر استان هست اینو با تحقیق دارم میگم خدمتتون ...وقتی سیگنالی غیر از سیگنال های کدگذاری شده یافت میشه سریعا اقدام به شناسایی و طی نامه ای به شورای بررسی ارسال میشه زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید دم درب اون محلی هستند که سیگنال ازش ارسال شده...حال بعضیا باز بیان ادعا کنند چندساله داریم 2 طرفه استفاده میکنیم...