نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: سوال در مورد اینترنت ماهواره ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد اینترنت ماهواره ای

نقل قول نوشته اصلی توسط m.hoseynpur نمایش پست ها

دقیقا همینطوره.متاسفانه تو اتین فروم 2 نفر هستند که دارن حرفای همو تایید میکنند و میگن ما داریم 2 طرفه استفاده میکنیم وقتی من حرفی زدم منو متهم میکنند به کذب گویی و شایعه پراکنی.

پسر دایی خودم الان 3 ساله تو حبسه بخاطر همین مورد و به جرم جاسوسی و ارتباط با موساد براش قرار بازداشت صادر شد 8 ماه پیش هم حکم اعدام براش صادر شده اما هنوزم هنوزه مثلا به قول خودشون دارن ازش بازجویی میکنن که حرف بکشن برای چی و از کی داره چه اطلاعاتی رو به کجا ارسال میکنه....

برخی تو این فروم یا جو زده هستند یا خیلی...هرکسی تو این فروم هم به این حرفم شک داشت پیام بده براش اسکن قرار صادر شده فرم اولیه بازجویی حتی حجم اعدام رو براش اسکن میکنم در کمترین زمانمکمکن ارسال میکنم

یه سری چیزا شوخی نیست پس زیاد ...نکنید

تمام ارگانهایی که سیگنال ارسالی دارند کدگذاری شده هست وظیفه بررسی سیگنال ها در mdf صداوسیما هر استان هست اینو با تحقیق دارم میگم خدمتتون ...وقتی سیگنالی غیر از سیگنال های کدگذاری شده یافت میشه سریعا اقدام به شناسایی و طی نامه ای به شورای بررسی ارسال میشه زودتر از اون چیزی که فکرشو بکنید دم درب اون محلی هستند که سیگنال ازش ارسال شده...حال بعضیا باز بیان ادعا کنند چندساله داریم 2 طرفه استفاده میکنیم...

دوست عزیز اولا پست بنده رو تو اون تاپیک یک دفعه دیگر بخونید بعد پست پشت پست درباره بنده دهید!
    بنده عرض کردم برای مدتی دوطرفه استفاده میکردم!
    در ضمن بنده در منظقه آزاد تجاری بودم و هیچ ممنوعیتی هم نداشت!
    این مورد هم خاطر نشان کنم در شرکتی که کار میکردیم به راحتی از پارس آنلاین سرویس اینترنت دوطرفه گرفت!
    امیدوارم منظور بنده رو متوجه شده باشید!و پسر داویتون هم آزاد بشن
    موفق باشید!

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

2. تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)