دوست عزیز اینجاست که میگم من منو با کاربری که میاد تو انجمن عضو میشه ، سفارشی میده و دیگه هم برنمیگرده یکی نکنید!(امروز پشت تلفن )

بله بنده ساعت 3 نصفه شب سفارش دادم و شما کمتر از یک ساعت سرویس تحویل دادید! کمال تشکر خدمتتون دارم

سوالات زیادی شده شده و تمامی پاسخ ها را از سمت شما دریافت کردم

، هرکسی سرور مجازی برای یه کاری میگیره!شما کار بنده خبر داشتید و گفتم بحث هزینه نیست من از سرویس میخوام راضی باشم، طی مشکلاتی که از 12 بامداد دیشب داشتم تا امروز ساعت 12 ظهر شما فرمودید :
به هیچ وجه مشکل از سرور نبوده و هر لیمیتی بوده از سمت مخابرات بوده است

یک HTTPS مثل چیز پی ان نیست که با این افت شدید مواجه بشه! ولی باز بنده میگم حق با شماست در صورتی که کاربر دیگری چنین نظری نداره، من در زمان مشکل با پورت 1 گیگ شما 25 مگ سرعت دانلود داشتم از وی پی اس ! اما سرعت C*c*pro افتضاح بود یعنی سرعتی بالغ بر 12KB ! بنده از اینجایی میگم که پشتیبانی یا اطلاعات فنی کمی دارید چون شما اولین سرویس دهنده و یا آخرین سرویس دهنه به بنده نخواهید بود!
در همان زمان بنده از 3 دوست دیگر در سه دیتاسنتر مختلف که از آمریکا بود تست کردم ولی مشکلی نداشت!
بنده از این شاکی هستم که یک دنده و با لجبازی تمام دارید میگید از مخابرات بوده ، بنده حرف شما را قبول میکنم در صورتی که دیگران حرف شما را تایید کنند ! یعنی اگه افت از سمت مخابرات بوده فقط برای بنده بوده؟ ! شما منظورت این بود که فقط برای من افت داشته !