مدرک نیازی نیست ، این حس بی اعتمادی افراد کمی نسبت به بنده دارن ، دوستانی که منو میشناسن میدونن بنده مثل کاربر رهگذری نیستم که برای 1000 تومان ارزونتر هر ثانیه تغییر سرویس یا کلا انتقال سرویس بدم
مدرک نیازی نیست ، این حس بی اعتمادی افراد کمی نسبت به بنده دارن ، دوستانی که منو میشناسن میدونن بنده مثل کاربر رهگذری نیستم که برای 1000 تومان ارزونتر هر ثانیه تغییر سرویس یا کلا انتقال سرویس بدم
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
این حرف برای ما نشد سند
شما گفتید بار فنی کمی داریم
نیازمندیم بدونیم شما چه چیزی دیدید که می گید بار فنی کم هست
در صورتی که سرویس شما در کمتر از 30 دقیقه تحویل داده شده
پاسخ ها به طور کامل و جامع ارائه شده
نمیدونم چه چیزی رو می گید بار فنی کم هست
در صورتی که خودتون عرض می کنید دارید در اون زمان با 25مگابایت در ثانیه از لینکی که نمیدونم از کدوم کشور هست دانلود می کنید و این خود نشون دهنده سرعت خوب سرور هست و نشون دهنده ی این که سرعت و پورت سرور از داخل مشکلی نداره و اینکه پورت های چیز یـپــیــ ان مشکل داره بر عهده ی ما نیست دوست عزیز
در صورتی که در همین تایم سرور های هلند و سوئیس می تونند با پورت صد و سرعت دانلود 4 مگابایت سرعت خیلی بالاتری برای اکانتــ ــ ـینگ ارائه بدهند
OldProfile
آقا شما چرا الان به این 25 مگ گیر دادی اشتباه کردم واقعیت گفتم؟ دارم میگم چرا وقتی افت داره دنبال علت نمیرین یا نمیگید در حیطه کاری ما نیست ! بنده چون میدونستم که همچین مشکلی ممکنه با شما بوجود بیاد گفتم خسارت آی پی کسر و مابقی مبلغ برگشت بزنید! هر کسی با وی پی اس یه کاری میکنه ، من کارم به شما گفتم تو همین انجمن افراد زیادی هستن که این تضمین میدن که چنین مشکلی نداشته باشم ، شما وقتی یه حرفی میزنی ، بعد چند ساعت زیرش نزن ، گفتی مخابرات ولی از مخابرات نبود همه همکاران هم میدونن تو این ساعت چنین مشکلی نداشتیم! من میگم چرا یه جواب قانع کننده نمیدید؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
البته الان خیلی خوبه! حالا از نظر شما مشکل کجاست؟
آیا شما دنبال رفع مشکل آمدید یا تیکتی با این عنوان باز کردید
بازگشت وجه
و توش کلی حرف نوشتید که می تونست از توهین هم با اون لحنتون بدتر باشه
جواب شما داده شد
لطفا پسورد رو بدهید تا چک کنم
مشکل شما چیست؟
جواب دریافت شما
همین حالا مشکل بنده حل شد!
وقتی بنده مشکلی رو ندیدم چطور حل کنم؟
چرا گیر دادم به 25 مگابایت در ثانیه؟خوب چیزی که اثبات می کنه مشکل از پورت سرور نبوده چرا باید دنبالش نباشم
OldProfile
وقتی پشت تلفن که تماس گرفتید و در لحضه آخر تماس دیگری را بهانه ای کردید تا تلفن را قطع کنید مسلما اون خیلی بدتر بود چون به نتیجه ای نرسیده و شما....
دوست و یا همکار عزیز ، هرچی که اسمشو میزارید ، مشکل بنده حل شده الان ، امید وارم دیگه چنین مشکلی نداشته باشم ، دفعه بعد هم مشکل داشتم براتون تیکت میکنم ، و اینم میخوام یه جواب قانع کننده بشنوم
عذر میخوام وقتتونو گرفتم ، شب خوبی داشته باشید
اگر فرمایشی نیست بنده مرورگر ببندم
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
شما هم از شغل بنده اطلاع دارید ، پس از مخابرات هم نمیتونه باشه چون نماینده فن آوا هم در مازندران هستم (adsl)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)