آقای خرازی را چه طوری پیدا کنم
شما ازشون ایمیل یا شماره دارید
آقای خرازی صاحب دیتاسنتر هستند و فکر نمیکنم برای فقط یک سرور پاسخگو باشند !
شما برای تماس میتونید با بخش فروش ایکس ال هاست تماس بگیرید : sales@xlhost.com
از ovh یک آفر خوب دارم براتون . اما شک دارم با ddos مشکل نداشته باشه .
شما غیر استاندارد ترین چیز ممکن رو می خوای .
من امتحان نکردم ولی واقعا دیتا سنتری که با دنیال اتک مشکل نداشته باشه دیگه خیلی مسخره هست .
سلام
من به شما هتزنر را پیشنهاد می کنم
با همون کنفیگ که گفتید
ماه اول هزینه ست اپ دار حدود 400 هزار تومان با قمت ارز اکنون در بازار و ماه های بعد 100هزار تومان
این بهترین بیشنهاد برای شما که فعل برگشت هزینه ندارید
سلام
چنین سروری هست. اما با ۴ هسته و 16gb را ram .
اما با وضع دلار حاضر در ایران . این سرور کمتر از ۳۵۰$ میسر نیست .
برای ددس اگر سرور اختصاصی داشته باشید میتوانید با راه کار هائی تا حدی جلوگیری کنید . اما تا حدی!
و برای اینکه خیال شما از این باب راحت باشد فایروال سخت افزاری نیاز است .
در کلّ بیش از ۶۰۰تومن هزینه درد البته با دلار ۱۶۳۰ تومن الان !
اما یک راهکار هست که پیشنهاد من به شما است .
یک ویپیاس خوب یا هاست از اونهأیی که دوستان گفتند بخرید و سپس سایت رو از اینجا پرتکتد کنید DDoS Defend - Services | DDoS Protection | DDoS Mitigation | DDoS Filtering | Remote DDoS Protection | Stop DDoS | Anti DDoS
۸۵$ برای ۱ سایت .یعنی یک ویپیاس در حد ۱۰۰$ و ۸۵$ با ۳۰۰ تومن کار شما را حل میکند .
من از هاستینگ شرکت hostgator استفاده می کنم خیلی ازش راضیم
دوست عزیز من مدیر سایت پارسیان ای سی هستم .من هم دو سال پیش اشتباه شما را کردم و برای راه اندازی سرویس فروشگاهدهیم از سرور مجازی استفاده کردم بعد از 5 ماه متوجه شدم که به هیچ وجه نیازی در این سطح ندارم در حال حاضر در سایت من بیش از 4000 فروشگاه آنلاین راه اندازی شده و بیش از 100.000 صفحه در گوگل ایندکس شده در حالی که بنده 15 ماهه از یک هاست اشتراکی 500 مگابایتی ! معتبر استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم . مطمئن باشید حداکثر نیاز شما یک سرور مجازی با یک گیگ رمه . ( که البته بیش از 99 درصد منابع سرور شما خالی خواهد ماند .
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
تا جایی که بنده اطلاع دارم امکان ادد یا پارک دامنه .ir روی هاست گیتور وجود نداره و به کاربران ایرانی سرویس نمی ده
بله منم اعتقاد دارم که برای شروع ، سرور اختصاصی خرج اضافه هست
ولی اگر خواستید سرور بگیرید به دیتا سنتر redstation.com هم یه نگاهی بندازید
تجربه کار با redstation قابل مقایسه با hetzner نیست
هتزنر قیمتهای فوق العاده ای داره اما هر از چند گاهی یه ریست می کنه ! یا شبکه رو چند دقیقه قطع می کنه اما در کل با این قیمتها خیلی خوبه
و اینکه اگر از فرد ایرانی بگیرید بهتره که بعدا اگه مشکلی پیش امد بتونی یقه یه نفرو بگیری :دی شوخی کردم ولی از بچه های همینجا بگیری که رابطه با دیتاسنتر دارند بهتره
ویرایش توسط arman_gts : January 2nd, 2012 در ساعت 16:16
Fresh Start Again!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)