-
January 1st, 2012, 23:20
عضو انجمن
مصرف بالای cpu و ram در pc لطفا راهنمایی کنید
با سلام
دوستان دیگه نمیدونم چکار کنم یه مدت این مشکل گریبانمو گرفته ول کن نیست
تا دیروز فقط مصرف CPU بالا بود دیشب هم ویندوز عوض کردم هم انتی ویروس سبک نصب کردم ولی متاسفانه مصرف cpu پایین نیومد مصرف رم هم به صورت ثابت رفته بالا
دیگه نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
این عکسو هم که گرفتم فقط یاهو مسنجر باز با فایر فاکس
CPU.jpg
-
-
January 1st, 2012 23:20
# ADS
-
January 2nd, 2012, 08:38
عضو انجمن
پاسخ : مصرف بالای cpu و ram در pc لطفا راهنمایی کنید
cntrl+shift+esc بزن بعد بورو تو قسمت processes ببین کدوم برنامه زیاد استفاده میکنه
-
-
January 2nd, 2012, 10:38
عضو انجمن
در قسمت پروسسور ببینید کدام برنامه مصرف داره!
وقتی فایرفاکس و یاهو مسنجر باز نیست مصرف کمه ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
January 2nd, 2012, 11:40
عضو انجمن
از Task Manager چک میکنم هیچکدوم مصرفشون اینقد بالا نیست همون دقیقه اول که ویندوز عوض کردم بازم همینجوری بود cpu نوسانش خیلی بالاست از 1 تا 100 همینجوری الکی هی بالا پایین میکنه
-
-
January 2nd, 2012, 12:00
مدیر ارشد
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2012, 12:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
raminn
دوست عزیز به نظر بنده مصرف بالا نیست . در ویندوز 7 در حالت عادی معمولا 1 تا 1/5 گیگ رم اضغال هستش حتی اگر تمام برنامه ها بسته باشه 1 گیگ رم همیشه در حال استفاده هست. مورد دیگر اینکه سی پی یو بنده هم همیشه 7 تا 10 درصد مشغول هست وقتی فقط فایرفاکس در حال استفاده باشه.
تصویر زیر را ببینید:
فقط فایرفاکس در حال استفاده هستش. به همین دلیل هست که همیشه تاکید می کنند ویندوز 7 بر روی رم 2 به بالا نصب شود

ممنون از پاسختون اگه به تاپیکمن توجه کنید گفتم مصرف cpu از 1 تا 100 نوسان داره این طبیعیه ؟؟
بله در مورد رم حق با شماست فکر میکنم مقدار رمی هست که به گرافیک اختصاص داده میشه که به طور دائم بالا هست
-
-
January 2nd, 2012, 12:44
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
0060
ممنون از پاسختون اگه به تاپیکمن توجه کنید گفتم مصرف cpu از 1 تا 100 نوسان داره این طبیعیه ؟؟
بله در مورد رم حق با شماست فکر میکنم مقدار رمی هست که به گرافیک اختصاص داده میشه که به طور دائم بالا هست
دوست عزیز ورژن بایوس مادربرد را آپدیت کنید به آخرین ورژن به احتمال زیاد مشکل شما برطرق می شود ! همچنین آخرین درایور چیپ ست برد را هم آپدیت کنید
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2012, 13:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز ورژن بایوس مادربرد را آپدیت کنید به آخرین ورژن به احتمال زیاد مشکل شما برطرق می شود ! همچنین آخرین درایور چیپ ست برد را هم آپدیت کنید

بایوس آبدیت کردم درست نشد
ولی این درایور چیپست برذ رو نمیدونم چطور باید آبدیت کرد یه توضیح میدید
ویرایش توسط 0060 : January 2nd, 2012 در ساعت 13:29
-
-
January 7th, 2012, 14:00
سلام
مهندس جان سیستم من هم مثل رفیقمون شده
اما با این فرق که من توی 1 سال قبلی هر چه قدر فایل یا نرم افزار باز می کردم cpu از 5 بالاتر نمی رفت و رمم که 8 گیگ هست از 10 بالاتر نشده بود و فن داخلی لپ تابم صدا نداشت و به خوبی جواب می داد و اصلا گرم شدنش را ندیده بودم اما 3هفته است که نمی دونم چرا وقتی به اینترنت وصل میشم cpu از 30 پایین تر نمیره و بعضا تا 80 هم میره و رمم هم از 30 کمتر نیاید
حالا من چیکار کنم؟
-
-
January 7th, 2012, 14:16
عضو جدید
سلام
سی پی یو شما Intel هست یا AMD ؟
-