سلام
خیر اصولاً باید برای نصب و کانفیگ ها هزینه جدا از هزینه سرویس پرداخت کنیدمن این سرور مجازی رو بگیرم خود هاستینگ کارهای امنیتی رو می کنه ؟
اما عده ای نیز هستند که این موارد را برای شما رایگان انجام می دهند
اگر به صورت صحیح و مناسب با نیازهای شما کانفیگ شده باید 80% امنیت سایت شما تامیین شده استامنیت سرور مجازی در چه سطحه ؟
اگر هیچ اطلاعاتی موجود ندارید , 100% به مشکل برخورد خواهید کرد (( بهتر هست از سرویس های مدیریت شده استفاده کنید یا هاست اشتراکی ))من که اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم بعدا به مشکل بر نمی خورم ؟
با تهیه یک سرورمجازی همه موارد از نصب و راه اندازی تا ... به عهده شما خواهد بود , مگر آنکه سرویس دهنده یک سری خدمات رایگان به شما ارائه کندسرور مجازی بیگیرم چه کارهایی به عهده منه ؟
اگر وارز به معنای واقعی منظورتون هست در این انجمن کم پیدا میشه , اما اگر تنها برای نال اسکریپت نیاز دارید , بعضی از دیتاسنترهای اروپایی حساسیت کمتری دارند یا اینکه باید از سرورهای مجازی داخلی استفاده کنیدسرور مجازی وارز از کجا بگیرم بهتره ؟
بهتر هست با این حدود قیمت همان هاست اشتراکی را تهیه کنیدمی خوام قیمتش تو مایه های ماهیانه 10 تومان باشه
یک سرور مجازی با متوسط 512 مگابایت رم حدود 20 تومان هزینه دارد , رم کمتر برای فعالیت هایی که شما قصد انجام آن را دارید به نظر من کافی نیست
اصولاً سرویس دهنده پلن انتخابی شما را با سیستم عامل مورد نظر شما به صورت خام تقدیم می کندیکم اطلاعات در همین انجمن جم کردم ولی اگه محبت کنید بگید اگه سرور بگیرم چه کارهایی به عهده منه و چه کارهایی رو خود هاستینگ برام انجام میده
از نصب کنترل پنل تا کانفیگ ها و ... همه به عهده شما خواهد بود
مگر آن دسته از همکارانی که وقت آزاد در اختیار داشته باشند و به کاربران خود لطف بیش از حد داشته باشند که یک سری موارد را برای شما رایگان انجام دهند
موفق باشید