نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: گلایه از برخی همکاران!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض پاسخ : گلایه از برخی همکاران!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    حرف استارتر برای افرادی درست هست که همچنان بدنبال سرور اجاره ای هستند! مخصوصا با رم 8 کار میکنند که معلومه نمیصرفه! ولی دقت کردید اگر کولو کنید با کانفیگ بالا خیلی واستون ارزون تر در میاد.
    کسی ادعا حرفه ای بودن میکنه باید حرفه ای هزینه کنه و خرج کنه واسه سرورش! با سرمایه حداقل 2-5 میلیون تومن میتونه سرور بخره و کولو کنه! ظرف یکسال به پولش میرسه و برای سال های بعدی فقط میشینه سود میکنه!

اول تامل کنید بعد چیزی رو تایید و تکذیب کنید!
    علت اینکه کسی با قیمت ارزون بیشتر از یکسال دوام نیاورده یکی از عوامل عدم پشتوانه مالی قوی ، عدم دانش فنی مناسب ، تازه کار بودن و خراب کاری برخی از همکاران در سرویس های فروشندگان هست!
    اگر شما یک سرور کولو کنید سرویستون رو سلف منیج واقعی بدید و دانش فنی مناسب و پشتوانه خوب مالی داشته باشید هیچ مشکلی نیست!
    این بخش از صحبتم سمت اون کور چشمایی هست که اجازه فعالیت به بقیه نمیدند و با خریدن سرویس ارزون قیمت و شروع کردن به دیداس از طریق سرورهای مجازی ارزان و خرابکاری در سرور، قصد تخریب فروشنده و سرویس های او رو دارند باید بهشون بگم اگر نون بری دارین میکنین مطمئن باشید جوری خدا میزنه پس کلتون که نتونید پاشید!
    ادامه این تاپیک به نظر من بی فایدست! شما بهتره جای غر زدن به فکر راه چاره برای رقابت سالم در بازار باشید.نه اینکه یک نفر یه چیزی بگه همه بگن تایید میشه تایید میشه!تایید کردن چیزی واسه هیچ کس نون و آب نمیشه

موفق باشید.
    دوست عزیز شما کیفیت سرور رو فقط در میزان رم سرور می بینید؟ خود شما می فرمایید که سرور با کانفیگ بالا سود می ده. تاپیک فروش شما رو بررسی کردم احتمالا از سروری با رم ۴۸ گیگ استفاده می کنید. تا اینجاش که مشکلی نداره بحث سر فروش vps با رم ۲۵۶ هست! یعنی شما می تونید ۱۹۰ تا وی پی اس با رم ۲۵۶ بفروشید و سود هم بکنید (اکثر افراد هم به دلیل نیاز بازار رم پایین می گیرند)
    شما از با تجربه های این انجمن هستید و من این جسارت رو نمی کنم که سیاست شما رو انتقاد کنم اما حرف من با سایر دوستان هست که قدرت سرور با رم اون معلوم نمیشه. زمانی می تونیم بگیم سروری پر شده که یکی از منابع زیر کم بیاره:
    ۱- رم
    ۲- سی پی یو
    ۳- هارد (منظور latency هارد هست نه ظرفیت هارد!)
    ۴- شبکه
    ۵- آی پی
    سرور باید جوری انتخاب بشه که ۵ مورد بالا با هم به حداکثر کاراییشون برسن. به این میگن یه سرور با کیفیت چون همه وی پی اس ها به راحتی می تونند از همه منابع استفاده کنند. به نظر من قبل از هر چیزی سرعت شبکه سرور تموم می شه و واسه همینه که بهتره سرورهای کوچیک به تعداد زیاد تهیه بشه تا کیفیت همیشه تضمین شده باشه.
    مثلا من برای سرورهای خودم با رم ۱۲ گیگ ۲ تا سی پی یو و ۲ تا هارد در نظر می گیرم تا مطمئن بشم سرعت سرور همیشه تضمین می شه.
    شما فرمودید اورسل نمی کنید اگر منظورتون اورسل روی رم هست که اون مسلمه اما فکر نمی کنم این موضوع در مورد سایر موارد هم صادق باشه و هیچ اورسلی روی هارد، سی پی یو و مخصوصا شبکه سرور اتفاق نیوفته.
    در رد فرمایشات شما فکر می کنم بهتره که دیتاسنترهایی رو مثال بزنم که خودشون هم دارند vps می فروشند. اصولا اونها به منابع ارزونتری نسبت به شما دسترسی دارند. سرور، رک ، برق ، اینترنت، ساپورت و ... همش مال خود دیتاسنتر هست و مطمٍئنا قیمت تمام شده اونها توی فروش vps بسیار پایینتر از شما می شه اما می بینیم که قیمتشون حداقل ۵ برابر شماست!
    ویرایش توسط astro.alireza : January 1st, 2012 در ساعت 15:16

2. تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)