سلام
چرا از ما نمیگیرید ؟
سرور اختصاصی
سرعت 2 گیگابایت (به قول دوستان)
هاست نامحدود
دیتا سنتر هم نمیدونم کجاست دوستم خریده
دامین هم نداریم به زودی میخریم
اگر از ما بگیرید قول میدم دان نشید
حتی اگر پشتیبانی خواستید واسه اینکه هزینه تلفن ندید یک خط تلفن هم به شما میدیم
از دیگران نگیرید یه وقت
![]()
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
تسنيم جان سرورها از كدوم ديتاسنترها هستند؟
آقا من نظرم عوض شد!
یه دیتاسنتر انتخاب کنید به علاوه یه شرکت توسعه نرمافزار و یه مکان تفریحی(هتلی چیزی!) ما همه رو میخریم میدیم به شما ، کفایت میکنه؟!؟ دیگه اگه از ما نگیرید جای تعجب داره!
دیتاسنتر و شرکت توسعه نرم افزار و مکان هم هرجا و هر چی می خواد باشه!
جهت محکم کاری یه پولی هم ماهیانه میدیم که شما برای موارد جزئی وقتتون گرفته نشه! ماهی 1 میلیون دلار خوبه؟!؟
خواهش میکنم از ما بگیرید! بقیه خوب نیستند!
خوب اينا رو ولش كنيد دوستان !
بريم سراغ سوال اصلي!
چرا اين روز ها اينقد درخواست اسپانسور زياد شده؟
خيلي هاشون ميگن قبلا هزينه داديم اما هاستمون تركيد الان ديگه پول نداريم! خوب شما اگه سايتت اونقد قراره بازديد داشته باشه كه سرور رو بتركونه قبل از اجراي سايت بودجشو هم در نظر بگير بعد راه بنداز.
خيلي هاشون ميگن ما اصلا پول نداريم ! خوب بابا جان مگه سايت قراره برات پول بسازه؟ بزن تو يه كار و كاسبي درست پول در بيار. سايت جز دردسر چيز ديگه نداره.
بعضي ها پولشو دارن اما ميگن به كسي اعتماد نداريم اسپانسور ميگيريم كه اگه سايت هم داغون شد ضرر مالي نكرده باشيم! يعني وقتتون اينقد بي ارزشه؟
بعضي ها ميگن سايتمون قراره پولساز بشه اما پول راه اندازي اوليه اش رو نداريم. از كجا اينقد مطمئنيد؟ اينجا بيش از 100 پروژه دوستان درخواست اسپانسور داشتيم! 10 تاشون بيان بگن پروژه ما موفق شده!
سوال من اينه چرا درخواست اسپانسور زياد شده؟
دیگه مثل اینکه آدم باید دست بکار بشه و افر های خودش اعلام کنه.
خوب بقول یکی از این سازه کار های هاستینگ كه توی همین فروم هم پست داد بود، من سرور زیر رو پیشنهاد میکنم.
کد PHP:
Cpu : Unlimited x Xeon Dual Core 2 Due, unlimited cash.
Hard : Unlimited x Unlimited Gigabyte
Ram : Unlimited x 2 Gig DDR-unlimited
BandWidth : unlimited Gig per month.
Port : Unlimited mbps ( این گزینه فقط برای شما دوست گرامی )
Datacenter : Nakoja Abad
Poshtibani : 24x7x365xunlimited
Extras : What you want to have, is unlimited.
خلاصه این سروری بود كه میتونم در اختیار بزارم.
در مورد مخالفتش هم بگم كه. هر روز به تعداد نه محدود حق استفاده از ربوت را داری. و ما هم هر روز به تعداد نامحدود به شما تغذیه میفرستیم.
اگه امری بود در خدمتم.
سجاد دقیقا سوالی هست که واسه من پیش اومده ! و توی 1-2 تا از تاپیک ها هم عنوان کردم !
طرف میگه من 100 مگابایت هاست میخوام (وارز هم باشه) ، و مطمئن هستم تا 1 ماه آینده آمارم میشه 20 هزار !
ولی الان پول ندارم هاست بخرم (6500 تومان)
البته تقصیر مردم نیست !
تقصیر خود ماست !!!
واقعا عصبی میشم این درخواست ها را که میبینم !
خوب دلایل زیادی داره! یه سریش به وضعیت اقتصادی و اجتماعی و ... جامعه بر میگرده که نه به من و شما ربطی داره! و نه اینجا جای حرف زدن در موردش هست.
اما مهمترین دلیل اجتماعیش این هست که ما ایرانی ها کلا چشم و همچشمی زیاد داریم و به خصوص پسرهای نوجوان و جوان تو پول درآوردن و مستقل شدن چشم و هم چشمی داریم! طرف باباش با کمال میل هزینه تحصیلش رو میده که این درس بخونه اما این درس رو بی خیال شده افتاده به خیال خودش دنبال پول درآوردن و دلش هم میخواد یه شبه میلیاردر بشه اونم بدون زحمت و دردسر! به عنوان دلیل نگاه کنید به این شبکههای هرمی که به سرعت رشد میکردن و هیچ کس دنبال دلیل سوددهی نمیگشت و نمگفت اون آخر عدهای در کف هرم ضرر میکنند تا من سود کنم! یا مثلا به این شرکتی که یه روز به اسم پارسیان، یه روز به اسم نمیدونم چی چی داره بسته آموزشی میفروشه! و هزار تا بلاگ هم در مورد کلاه برداریش زده شده!
حالا این دوستان هم دیدن که تو بعضیفرومها مثل اینجا یا جاهای دیگه یکی میاد میگه اسپانسر ، یکی هم تحویلش میگیره فکر کردن هر کی بخواد میتونه از اسپانسر استفاده کنه! یه مدت که کسی تحویل نگیره خود به خود حل میشه!
به نظر من این افرادی که اسپانسر میخوان چند دسته هستن:
1- سایت دارن و سایت پر بازدید شده و هاستینگ فعلی گفته منابع زیاد مصرف میکنی و ... خلاصه طرف دیده بهتره یه اسپانسر بگیره تا اینکه هر ماه هزینه هاستینگش زیاد بشه! البته این به طمع بعضی از دوستان هاستینگ هم بر میگرده که تا میبینن بازدید کننده زیاد شده میگن بزار قیمت رو زیاد کنیم!(البته فقط بعضیها) یا اینکه طرف بازدیدکننده داره اما هر هاستی میگیره کیفیت مطلوب نداره و برای همین دیگه نمیخواد پول بده! خوب این عزیزان درخواست اسپانسرشون منطقی هست و طبعتا هم زود براشون اسپانسر پیدا میشه
2- عده ای که سایت ندارن و ادعا میکنند که سایتشون پربازدید میشه! اینا دو دسته هستند یه دسته اونایی که فقط ادعا دارند و میخواند کارهایی که دیگران کردند رو بکنند مثل سایت دانلود سایت ...! که معمولا هم کسی محلشون نمیزاره. یه دسته هم اونایی که واقعا ایده جدیدی دارند و ایده شون هم جواب میده به احتمال خیلی زیاد ولی فعلا هزینه کافی ندارند برای تهیه منابع مورد نیاز. به این عزیزان توصیه میشه از خیر اسپانسر بگذرند و فعلا با منابع محدودتر کار رو با هزینه خودشون شروع کنند بعدا اگه تونستند تا جایی پیش برند و گیر منابع شدند اون وقت میشن مثل بند 1 و اسپانسر به وفور براشون یافت میشه
3- یه عده هم هستن که در حال یادگیری و وررفتن به چیزای مختلف هستن! میگن بزار بگیم سنگ مفت کنجشک هم مفت! حالا شاید شد! فرق اینا با عده دوم این هست که اینا اصلا قصد جدی ندارند و به قول جناب sajad وقت شون مهم نیست! و ...
اما برای حل این مشکل تقاضاهای زیاد اسپانسرینگ:
1- دوستان هاستینگ همینطوری تاپیکهای تقاضای اسپانسر رو شلوغ نکنند و فقط اسپانسر کسی بشند که تا یه جایی رو رفته جلو
2- دوستانی که ایده دارند تا یه جایی برن جلو و بعد که معلوم شد طرح شون جواب میده تقاضای اسپانسر بدن!
3- دوستان تا اونجا که میتونن اسپانسر رو بی خیال بشن و سعی کنند با قرض و وام و این چیزا خودشون کار کنند که در این حالت هم اونا و هم هاستینگها آسوده تر هستند! هاستینگشون رو هم یه هاستینگ خوب و معتبر بگیرند مشکلی نخواهند داشت!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)