دوست عزیز فرمودید با این مشخصات رو چقدر میدید ماهیانه ؟ 100 دلار و تکی هم میدید؟؟
لظفا شفافش کنید اگر تکی هم میدید
دوست عزیز فرمودید با این مشخصات رو چقدر میدید ماهیانه ؟ 100 دلار و تکی هم میدید؟؟
لظفا شفافش کنید اگر تکی هم میدید
آیا میشه روی vps های ساخته شده از OS های کرک شده نصب کرد؟(windows یا میکروتیک و ...)
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
آیا امکان آپگرید سخت افزاری بعد از خرید در طول قرارداد میسر هست؟ لطفا لینک سفارش را هم ارسال بفرمایید.
آپگرید سخت افزاری برای رم و هارد امکان پذیر هست. برای پردازنده باید سرور رو عوض کنید تا از مشکلات مربوط به سیستم عامل پرهیز کنید.
لطفا در سایت ما ثبت نام کنید. ما سرور رو در پنل شما قرار میدیم و می تونید پرداخت رو از طریق شماره حساب های ما در ایران انجام بدید.
Create Account - Hostpolis Networks
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
یعنی من 145$ بدم توی January بهم یک سرور میدین با مشخصات پست اول و پرت 1 اختصاصی، بعد ماهانه هم با همین قیمت می تونم سرور رو تمدید کنم، درسته دیگه ؟؟ اگر اره من یکی میخوام برای تست، اگر خوب بود مشتری میشیم
فقط یک سوال، این هاردی که روی سرور هست By default چی هست ؟؟ Paypal هم قبول می کنین یا Credit card ??
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
قسمت بیلینگ جدید که الان ثبت نام کردید رو تازه راه اندازی کردیم. برای انجام آپگرید ها همه آپشن ها در پنلتون قرار میگیرند ظرف روزهای آتی.
می تونید درخواست ارتقا رو صادر کنید و پس از پرداخت هزینه ظرف 72 ساعت کاری کار انجام میشه.
بسیار perfect بود، احتمالا ما هم یک سرور سفارش خواهیم داد
ممنونم از شما، همیشه عالی بودین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)