جناب online24، با تمام احترامی که برای شما به عنوان یک فرد با تجربه قائل هستم، اصلا این حرف تون رو نمی تونم قبول کنم، شما با حرفی که زدین باعث این بنده خدا به نصب کردن نیوک 7.9 هم راضی بشه! حداقل باید یه جور دیگه بیان میکردین، این طوری که شما گفتین هر کی مطلب شما رو بخونه فکر میکنه هر سایتی روش نیوک 8.2 باشه دچار این مشکل میشه، در صورتی که اصلا این طور نیست. بچههای مشهد تیم برای نیوک 8.2 فوقالعاده زحمت کشیدن ، البته طبیعتا نقصهایی هم هست، اما خود سایت اصلی نیوک الان سالهاست که داره نسخه جدید درست میکنه و هنوز این کار رو نکرده!
جناب pootel من بازم تاکید می کنم که مشکل از نیوک 8.2 نیست، البته شما در پذیرش یا عدم پذیرش این حرف صاحب اختیار هستید. بهتره برید این دلیلی رو که جناب online24 آوردن تو سایت نیوک مشهد تیم بگید تا جوابش رو بهتون بدن! نیوک 7.9 هم هزار تا ایراد داشته وگرنه ارتقاءش نمیدادن.
اگه بازم فکر میکنید مشکل از نیوک 8.2 هست، حداقل نیوک 8.1 رو از سایت اصلی نیوک دریافت و نصب کنید یا همون نسخه 8.1 فارسی شده رو و دیگه نرید سراغ نسخه 7.9 ! این طوری ممکن کلی باگ امنیتی تو سیستم نیوک 7.9 باشه و سایتتون هک بشه.