چیزی جز اینکه بگم
ساقی میکده - طلا که پاکه چه منتش به خاکه؟ لطفا تایتل این تاپیک قبل که آبرومون در جهان اینترنت بره عوض کنید به تقدیر و تشکر نه تغدیر یاد درس تیغ در دوران دبستان می افتم که صدبار نوشتیم تا که فهمیدم تیغ به دست باغبان فرو میره
چیزی جز اینکه بگم
ساقی میکده - طلا که پاکه چه منتش به خاکه؟ لطفا تایتل این تاپیک قبل که آبرومون در جهان اینترنت بره عوض کنید به تقدیر و تشکر نه تغدیر یاد درس تیغ در دوران دبستان می افتم که صدبار نوشتیم تا که فهمیدم تیغ به دست باغبان فرو میره
منم از همه تشکر میکنم![]()
منم از شرکت نت افراز با مدیرت جناب مهرداد مقاره عابد بابت پشتیبانی عالی و اخلاق بیست کارمندانش تشکر فراوان دارم .
2 سال است که ازشون هاست دارم و بسیار عالی هستند .
بفرمایید:
هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه
کارشون درسته
پشتیبانی خیلی خوبی دارن
واقعا متاسفم براتون این چه ربطی به اینجا داره ؟
دوست عزیز الان شما اسپم دادید یا آقای پارسیان ؟
مثل اینکه شما لینک تاپیک که هیچ ربطی به اینجا نداره دادید ها !!>:p
من از آقای مبین پارسیان(faranetwork.ir) تشکر ویژه می کنم بابت سرویس های خوبشون و همچنین پشتیبانی بسیار عالی که دارن![]()
ویرایش توسط PerDon : January 11th, 2012 در ساعت 00:18
منم جا داره از شرکت توسعه وب آریا (پرشین کلود) و مخصوصا رضا فدایی حسینی تشکر ویژه داشته باشم ... تو این چند ماهی که ازشون سرور داشتم خیلی بهم کمک کردند هم از نظر پشتیبانی کارشون عالی هست هم از نظر کیفیت سرورها ...
سلام واسه چی باید آدرس سایت خودم رو بذارم ؟نخیر منظور بنده آدرس سایت خود ایشون بود نه سایت نت افزار( دقت کن)
نت افراز که زیاد یوزر داره ! چون حجمش هم زیاده و قیمتشم مناسب اکثر مدیران انجمن ها از نت افراز هاست می گیرن. خیلی از بچه های انجمن مای بی بی ایران از نت افراز هاست گرفتن که خودم دقیقا خبر دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)