نقل قول نوشته اصلی توسط lo0ord نمایش پست ها
1- آها دیتا سنتر با مجازی ساز هم میده ؟؟ حتما هزینش هم بالاتر میره آره؟؟

این سوال دوم به نظر خودمم غیر عملی میاد ولی پرسیدم دیگه. منظورم این بود که مثلا من یه vps بگیرم با رم 1024 بعد تو همین Vps مجازی ساز نصب کنم و چند تا vps با رم 128 بدم به کسی. .. ( ولی گفتم که در این صورت آیپی به vps ها چی میدیم ؟ )

بله از نظر عملی می شه. این جوری تست کردم. جفت تست ها روی یک کامپیوتر با ۸ گیگ رم و سی پی یو quad core انجام شد. هاست اصلی: اوپن سوزه ۱۱.۴ -- ۶۴ بیت -- TbA

تست ۱: اوپن سوزه رو که داریم (لول ۱)‌ویرچوال باکس نصب شد. توی ویرچوال باکس ESXi نصب کردیم (لول ۲) و سه گیگ رم بهش دادیم. توی ESXi سپس لینوکس سنت او اس و ویندوز رو بالا آوردیم (لول ۳). خوب بود.

مشکل: شبکه بسایر مشکل دارد چون ESXi cannot route itselt.

تست ۲: اوپن سوزه داریم. توی ویرچوال باکس CentOS 64 نصب می‌کنیم. توی سنت او اس HyperVM و Xen رو راه انداختیم (لول ۲) و توی Xen ویرچوال سطح ۳ ایجاد کردم. راحتتر از قبلی بود و شبکه بی مشکل درست شد.

امیدوارم که به کارتون بیاد. به طور کلی اگر شما VDS داشته باشین (VPS با منابع واقعا اختصاصی) می‌تونیین مثل یک کامپیوتر معمولی ازش استفاده کنید. البته فکر نمی‌کنم با ۱ گیگ رم بشه ۳ تا ۱۲۸ بیشتر داد! مجازی ساز بقیه‌اش رو مصرف می‌کنه...