سلاممن برای استفاده شخصی میخوام ، یعنی قرار نیست لینک ها پخش بشه. باز هم با آمریکا مشکل دارم ؟ یعنی خود دیتا سنتر محتویات سرور ها رو چک میکنه ؟ اینی که میگن تا شکایت نشه مشکلی پیش نمیاد دقیقا منظور چیه ؟
کی میخواد گزارش شکایت رد کنه؟
ممنون
ما هیچ زمان به کاربران اعلام نمی کنیم که تا شکایت نشه , موردی پیش نمیاد و ...
ما نسبت به نیاز و کاربر کاربر کشور مورد نظر را پیشنهاد میکنیم , چرا وقتی که میدونیم قوانین دیتاسنتر با خواسته های کاربر یکی نیست , حتی یک درصد ریسک کردن درست نیست
به همین دلیل بهترین پیشنهاد به شما سرورهای هلند است
سلامسلام
از نظر سرویس دهی کارشون عالیه
فقط از نظر پشتیبانی یکم ناراضی هستم
فوری سرور رو میبندن پول دیر بریزی یا bw تموم شه بدون اخطار میبندن.
در کل پشتیبانی نسبت به قبل متاسفانه باید بگم خیلی ضعیف شده.
باتشکر
اگر اشتباه نکنم آقای سینامردای هستید
پشتیبانی ضعیف تر شده ؟؟ چرا ؟؟ به چه دلیل ؟؟
به دلیل اینکه شما دیر هزینه سرویس را پرداخت میکنید و سرویس غیرفعال می شود یا پهنای باند بیش از حد مصرف میکنید و سرویس خاموش می شود ؟؟
همانطور که بارها و بارها اعلام کردیم هزینه سرویس ها باید حداقل یک روز قبل از سر رسید فاکتورها پرداخت شود
همچنین سرویس توسط شخص خاصی غیرفعال نمی شود و سرویس در زمان تمدید فاکتور و در صورت عدم تمدید به موقع توسط سیستم به صورت خودکار ساسپند می شود
در مورد پهنای باند اگر منظور شما گذشته است که بله در زمانی که سرویس با پهنای باند محدود ارائه میشد کاربری که بیش از 200 گیگ اضافه مصرف می کردند سرویس آنها غیرفعال می شد
اما در حال حاضر از مدتی که پهنای باند نامحدود ارائه می شود , حتی یک سرویس به دلیل عدم مصرف پهنای باند زیاد ساسپند نشده است
زمانی می توانید از پشتیبانی یک سرویس دهنده انتقاد کنید که با عدم پاسخگویی یا رسیدگی به مشکلات شما رو بروشوید
اما فکر نمی کنم تا امروز شما تیکتی داشته باشید که یا دیررسیدگی شده باشد یا پاسخ قانع کننده ای دریافت نکرده باشید
موفق باشید