سلام خدمت همگی خسته نباشید
من از netsazan یه پنل رزلر دومین گرفتم که الان مدتی هست که تیکت می فرستم و پاسخگو نیستن و نمی تونم شارژش کنم. کسی هست بتونه شارژ کنه این پنل رو برام ؟
پنل رزلر کلاب | DirectI
خیر عزیزم
به غیر از خودشون کسی نمیتونه چنین کاری انجام بده
اگر پنل مستقیم داشته باشید بله میشه ولی ساب ریسیلر را فقط خودشون میتونن شارژ کنن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
با درود
بعضی سرویس دهندگان امکان جابجایی دامنه ها را فراهم نمی آورند و در نتیجه شما به دشواری بر خواهید خورد!بهتر آن است که پیش از هزینه کردن،با فروشنده جدید در این مورد به هم رایی برسید
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
با دروود بر شما
روشن است!من اگر بخواهم به شمت پیشنهادی بدهم،تلاشم در آن است تا برند کاری خودم را به شما معرفی نمایم!
اما شما می توانید در همین انجمن از فروشنده های دیگری هم تهیه بفرمایید،کافی است یک درخواست در بخش درخواست سرویس بدهید
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)