این مشکل در نسخه های نال شده معمولا وجود داره
بخش آموزش و اخبار رو باز نمیکنه
این مشکل در نسخه های نال شده معمولا وجود داره
بخش آموزش و اخبار رو باز نمیکنه
×××××××××××××××××
5 سالی است استفاده میکنم
بهتر از نسخه اصلی است چون کانفیگ و سکوریتی بهتری دارد البته تسبتا
الان من گیر کردم این مشکل درست بشه براتون توضیحات بسیاری راجع به این قضیه خواهم دادحال مطمن هستم این مشکل برای آیندگان هم پیش خواهد آمد . حلال نیازمندیم
بفرمائید :
کد:RewriteEngine On # Announcements RewriteRule ^announcements/([0-9]+)/[a-z0-9_-]+\.html$ ./announcements.php?id=$1 [L,NC] RewriteRule ^announcements$ ./announcements.php [L,NC] # Downloads RewriteRule ^downloads/([0-9]+)/([^/]*)$ ./downloads.php?action=displaycat&catid=$1 [L,NC] RewriteRule ^downloads$ ./downloads.php [L,NC] # Knowledgebase RewriteRule ^knowledgebase/([0-9]+)/[a-z0-9_-]+\.html$ ./knowledgebase.php?action=displayarticle&id=$1 [L,NC] RewriteRule ^knowledgebase/([0-9]+)/([^/]*)$ ./knowledgebase.php?action=displaycat&catid=$1 [L,NC] RewriteRule ^knowledgebase$ ./knowledgebase.php [L,NC]
سلام دوستان
منم تو whmsc مشکل داشتم،دیدم این تاپیک داغه گفتم یکی دیگه با عنوان مشابه باز نکنم
من whmcsنسخه 4.5.2 نال شده رو نصب کردم
تو قسمت Products/Services یه گروه ساختم بعدش یه پنل براش تعریف کردم، اما تو قسمت کاربری (ثبت سفارش)جلو پنل میزنه رایگان!
من تو قسمت Pricing هزینه رو تعریف کردم وتیک Recurring پر کردم! Free نزدم که این میگه رایگانباهزار بدبختی 300 تومن پول جورکردم رسیلری خریدم که کارم رونق بگیره، حالا بیام رایگان بدم
عکس گذاشتم،ممنون میشم اساتید مارو راهنمایی کنن!
با 2تا قالب امتحان کردم رایگان! نشون میده
![]()
در قسمت payment type گزینه دوم یعنی on time انتخاب کن ببین باز هم همینطوره؟
×××××××××××××××××
مشخصات ارسال کنید
با نرخ ها
براتون درست کنم
بهتون هم بگم چطوری میشه نرخ داد
ممنون درست شد،مشکل از فارسی ساز بود، دیگه نمیزنه رایگان است:D
Company Name - Portal Home
اما خوب من تو قیمت دهی وپیکربندی مشکل دارم،الان با اینکه من قیمت سالانه رو فقط وارد کردم، وباقی نرخ ها رو خالی گذاشتم تمام فید ها رو نشون میده
DeltaGostar عزیز من واستون مشخصات پنل whmcs خودمو پ خ کردم میشه یه نمونه برام بسازید،وپیکربندی وتنظیمات رو واسم میزون کنید. ممنون
بعد این قالبی که بیشتر سرویس دهنده ها ازش استفاده میکنن، که مراحل ثبت سفارش رو نمایش میده،اسمش چیه؟
اینم عکسش
![]()
مشکل اولتون این بود که قالب مدیریت راست چین بوده اما ناقص . جای گزینه ها عوض شده بود !
اونا رو باید به صورتباقی نرخ ها رو خالی گذاشتم تمام فید ها رو نشون میدهبزارید تا نشون ندهکد:-1
@ DeltaGostar : مشکل شما حل شد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)